Laat onze cijfers voor u werken

De miljoenen bezoeken en duizenden objecten op funda zijn een onuitputtelijke databron. Cijfers die belangrijke inzichten in de vraagzijde van de markt geven. We maken ze hier graag inzichtelijk en lichten ze toe. Zodat uw verhaal nog sterker wordt.

Zoekgedrag

Wat kunt u leren van hoe de serieuze zoeker zich over funda beweegt? Wat zijn de laatste trends? En hoe zit het met de actuele vraag naar uw object?

Alle artikelen >

   

funda Facts Q4 2020

Het noorden van Nederland blijft onverminderd populair bij huizenzoekers. Bekijk de feiten en cijfers van het vierde kwartaal van 2020.

Lees meer
   

funda Facts Q3 2020

De coronacrisis blijft de wereld in zijn greep houden. In hoeverre heeft dat invloed op de bezoekcijfers van Q3? U leest het hier.

Lees meer

Consumentenonderzoek

We doen doorlopend onderzoek op het platform naar het actuele sentiment rondom aan- en verkoop bij de consument. Dat levert waardevolle inzichten op voor u als makelaar.

Alle artikelen >

   

De stand van wonend Nederland: maart

Het gat tussen vraag en aanbod op de woningmarkt neemt wederom toe, blijkt uit de funda Index. Een belangrijke reden is het doorstroomprobleem: mensen willen wel verhuizen, maar vinden geen geschikte woning.

Lees meer

Goed om te weten

Volg funda op social media