• Verkocht

Kerkstraat 57 6996 AG Drempt Drempt

€ 260.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 juli 2021
Verkoopdatum
14 september 2021
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Dromen zijn bedrog zong Marco Borsato jaren geleden. Wij bieden u de mogelijkheid om uw droom in vervulling te laten gaan en het tegendeel te bewijzen. U krijgt de mogelijkheid om op een prachtige plek een vrijstaande woning of royale 2/1 kap woning te bouwen. De kavel is gelegen aan de rand van het dorp en heeft een fraai uitzicht aan de achterzijde over de weilanden of akkers. Wonen is nog nooit zo leuk geweest!

De kavel wordt in bouwrijpe toestand verkocht, hierdoor is BTW aan de orde ten aanzien van de koopsom.

De verkoop zal plaats vinden met een inschrijving, de einddatum van de inschrijving is 30 augustus 2021. Verkoop bij inschrijving werkt in essentie heel simpel: binnen een door verkoper bepaalde termijn mag iedere gegadigde eenmalig een eindbod uitbrengen op het aangeboden perceel. Dat betekent dat er geen sprake is van onderhandelingen, zoals in een regulier verkooptraject.

Verkopende partij heeft de voorkeur voor een maatschappelijke invulling die aansluit bij de woonbehoefte in het dorp, en kan op basis daarvan gunning verlenen, mede in afweging genomen het moment van afname, het bod en invulling.

Voor de bouwmogelijkheden verwijzen wij naar het vigerende bestemmingsplan: kijk op de website ruimtelijkeplannen, zoek op adres Kerkstraat 57 Drempt.

Graag informeren wij u over de biedingsprocedure van het perceel gelegen aan de Kerkstraat 57-59-61 te Drempt.

Om belangstellenden gelijke kansen te geven en het proces transparant te houden is er in overleg met de verkopende partij voor gekozen om belangstellenden eenmalig hun eindvoorstel uit te laten brengen.

U kunt uw eindvoorstel met omschrijving van de invulling onder de daarbij behorende voorwaarden doen middels het via ons kantoor op te vragen biedingsformulier, verkrijgbaar via ons kantoor tel. 0313-483215. Het sluitingstijdstip waarop de bieding ontvangen moet zijn is 30 augustus 2021 om 12.00 uur. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat uw bod ons voor de sluitingstijd ook echt bereikt. Wij zullen uw biedingsmail bevestigen voor ontvangst.

Na afloop van de inschrijvingstermijn worden de ontvangen biedingen besproken met de verkoper. U wordt zo snel mogelijk (binnen 1 week) na sluitingstijd op de hoogte gebracht aan wie verkoper gunt. Wij treden niet met bieders in nadere onderhandeling. Verkoper behoudt zich het recht van gunnen voor. Het kan dus voorkomen dat er niet wordt gegund. De beslissing om niet te ‘gunnen’, hoeft verkoper niet te motiveren.

Bijzonderheden:
- Nieuwbouwkavel van 1205 m2.
- Kavel wordt kosten koper verkocht.
- Prachtig ligging aan de rand van het dorp.
- Verkoop met inschrijving en gunning.
- Verkopende partij heeft de voorkeur voor een maatschappelijke invulling.
- Vigerende bestemmingsplan: website ruimtelijkeplannen, zoek op adres Kerkstraat 57 Drempt.
- Gebruikte foto's ter illustratie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 260.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.205 m²

Kadastrale gegevens

KEPPEL I 1569
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.205 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Hoog&Kamp Makelaars

Bel 0313-483215

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.