office-banner
Jeroen van den Boogaard Makelaars Logo

Jeroen van den Boogaard Makelaars

De nummer 1 van Nederland!

Overzicht

9.7

187 beoordelingen

16

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling

Certificaten

NRVT

NWWI

Adfiz

SEH

WFT

SCVM

VastgoedCert

KFD

Talen

Engels, Nederlands, Duits, Frans

Omschrijving

Jeroen van den Boogaard Makelaars

De beste keuze; conform onafhankelijk onderzoek zijn wij de grootste NVM Full Service Aankoopmakelaar van Nederland!

Tevens zijn wij de meest gekozen makelaar voor particuliere aan- en verkopen in de gemeente Haarlemmermeer. Daarnaast zijn wij landelijk de nummer 1 NVM expat aankoopmakelaar.

Kortom: wij zijn uw allerbeste keuze indien u een makelaar zoekt voor Nieuw Vennep, Hoofddorp, de gehele Haarlemmermeer én daar buiten. Met ervaring sinds 1990 en goede bekendheid met het aanbod in de regio, kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, aanhuur of verhuur van een woning of bedrijfspand; wij begeleiden u uiterst deskundig.

Jeroen van den Boogaard Makelaars is Register Makelaar-Taxateur, zowel op het gebied van wonen als dat van bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast zijn wij allround het best presterende kantoor in de gehele Haarlemmermeer, volgens onafhankelijk onderzoek van de makelaar top 250. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6. Wij trachten onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en bieden een moderne full service dienstverlening. Kijkt u maar eens naar onze moderne verkooppresentaties op Funda en onze eigen woning websites en laat u overtuigen! Wij zijn al jaren een vertrouwd kantoor waar u en uw woning centraal staan! Wij lichten onze werkwijze graag verder toe tijdens een gratis en vrijblijvende waardebepaling of een gratis en vrijblijvend aankoopgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen wij dan samen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd per e-mail bereiken op info@jeroenvandenboogaard.nl en telefonisch tussen 09:00 en 17:30 uur op 0252-687397.

De Hypotheekshop

Als u een hypotheek afsluit wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u wordt geadviseerd door mensen die er écht verstand van hebben. Bij De Hypotheekshop Nieuw Vennep heeft u die garantie. Bovendien bemiddelen onze medewerkers voor u altijd een scherpe rente en de voorwaarden die bij u passen. De Hypotheekshop is de grootste financiële adviesorganisatie van Nederland. De Hypotheekshop Nieuw Vennep is werkzaam in Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer en omstreken. Meer informatie of zelf alvast rekenen? Kijk dan op onze eigen website. Onze Hypotheekshop adviseur is erkend hypothecair planner. De Hypotheekshop: Duidelijk verhaal!

Wij nodigen u graag bij ons op kantoor uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen wij dan samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd per e-mail bereiken op nieuwvennep475@hypotheekshop.nl en telefonisch tussen 09:00 en 17:30 uur op 0252-515240.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Jacco van groningen, Verkoper in 2024

“Top makelaar en team. Altijd bereikbaar voor vragen en snel antwoord. Geven uitstekend advies en begeleiding met de verkoop”

Medewerkers

 • Jeroen van den Boogaard RM RT - NVM-makelaar (directeur)
  Jeroen van den Boogaard RM RTNVM-makelaar (directeur)
 • Kelly van Dam RM RT - NVM-makelaar
  Kelly van Dam RM RTNVM-makelaar
 • Jasper van den Boogaard MSc K-RMT - Kandidaat-makelaar
  Jasper van den Boogaard MSc K-RMTKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.7

Het gemiddelde is gebaseerd op 187 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 70% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Jacco van groningen

  Verkoper

  10.0

  Top makelaar en team. Altijd bereikbaar voor vragen en snel antwoord. Geven uitstekend advies en begeleiding met de verkoop

  18 apr 2024

 • Dhr. Neelgund Matt

  Koper

  10.0

  Working with Jasper from Jeroen van den Boogaard Makelaars was a transformative experience in my home-buying journey. Jasper's deep understanding of the current market and precise property valuation skills ensured informed decisions at every turn. From expertly advising on neighborhoods to strategically crafting bids, Jasper maximized our chances of success while staying within budget. What truly set Jasper apart was his proactive approach. He swiftly arranged technical inspections and personally supervised them, ensuring thoroughness and accuracy. Even after the closing, Jasper continued to support and answer my queries, demonstrating his dedication to client satisfaction. I wholeheartedly recommend Jasper at Jeroen van den Boogaard Makelaars to anyone seeking a dedicated professional who excels in market analysis, delivers exceptional service, and goes the extra mile to ensure a seamless experience.

  17 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Mijn dank gaat uit naar de professionele en service gerichte houding van mijn makelaar Kelly. Ik had hooggespannen verwachtingen en er werd op alle vlakken aan voldaan. Ik was vooral aangenaam verrast door de doelgerichte manier van werken waarbij door het hele proces voldoende informatie beschikbaar was en wij een tevreden gevoel aan het hele proces overhielden. Vanaf het eerste gesprek tot de laatste afwikkeling. Als het mogelijk was zou ik een 11 geven… maar helaas kon ik niet hoger.

  11 apr 2024

Alle beoordelingen (187)

Kantoorgegevens

Hoofdweg 1332 a
2153 LT NIEUW-VENNEP
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media