office-banner
VanHuyse - Partner in Wonen Logo

VanHuyse - Partner in Wonen

Landelijke dekking, lokale expertise.

Overzicht

9,6

48 beoordelingen

30

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

VanHuyse, actief in heel Nederland, helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis of het succesvol verkopen van jouw woning in de dynamische markt. Wij zijn er voor, tijdens en na de transactie als jouw betrouwbare partner in wonen.


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningfotografie, Monument, Bedrijfsruimte, Winkels, Buitenlands vastgoed, Expat makelaar, Woningstyling, Agrarisch en landelijk vastgoed, Recreatie, Beleggen

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Engels, Nederlands, Spaans, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Partner in Wonen door heel het land. Onze makelaars helpen met de zoektocht naar het huis van je dromen of van plan je woning te verkopen in een levendige markt? Het vinden van een perfecte nieuwe thuisbasis of de geschikte koper kan een uitdaging zijn. Echter, geen zorgen - VanHuyse staat voor je klaar om je door dit proces heen te loodsen, van begin tot eind. Ontdek hoe dichtbij je droomwoning of koper is met de hulp van VanHuyse.


Iedereen is uniek

VanHuyse erkent de individualiteit van elke persoon die op zoek is naar een woning, net zoals elke woning uniek is. We hanteren een individuele benadering, waardoor je de vrijheid hebt om een makelaar te kiezen die past bij jouw specifieke voorkeuren. Onze onafhankelijke makelaars voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en ethische normen, en brengen waardevolle lokale inzichten en vakkennis met zich mee. Zo ben je verzekerd van begeleiding door iemand die niet alleen je wensen verstaat, maar ook je verwachtingen kan overtreffen.


Lokale kennis als fundament

De lokale expertise van elke VanHuyse makelaar verzekert je van gedetailleerd inzicht in de specifieke eigenschappen van jouw regio. Dit lokale voordeel, gecombineerd met onze landelijke aanwezigheid, is cruciaal bij het aan- of verkopen van je huis.


Vrijheid in keuze

VanHuyse biedt je de vrijheid om zelf de makelaar te kiezen die het beste bij je past, zonder dat je beperkt bent tot een toegewezen persoon. Onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie en uitgebreide profielpagina's stellen je in staat om makkelijk de juiste makelaar te vinden, hun beoordelingen te lezen en meer te leren over hun specialiteiten en werkwijze. Wij staan voor openheid en aanpassingsvermogen.


Ondersteuning op elk niveau

Ons doel is om je op elk moment van je woontraject te ondersteunen. We bieden toegang tot een breed netwerk van partners, klaar om zowel jou als onze makelaars te helpen met een verscheidenheid aan services, niet alleen tijdens de koop- of verkoopfase, maar ook daarna. Van financieel advies tot aan verhuishulp; ons netwerk staat klaar voor jou.


Innovatie, kennis en de VanHuyse Academie

Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan centraal bij VanHuyse. We geloven in de kracht van continue ontwikkeling om voorop te blijven lopen in de veranderlijke vastgoedmarkt. Door te investeren in verplichte educatie en onze exclusieve VanHuyse Academie, zorgen we ervoor dat onze makelaars altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, en beschikken over geavanceerde marktkennis. Onze inzet voor innovatie, door de combinatie van traditionele expertise met vooruitstrevende technologieën, maakt ons uniek.


Jouw succes is onze drijfveer, aangedreven door deskundigheid en versterkt door vernieuwing!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“100% betrouwbaar in zijn afspraken, vriendelijk en communicatief. Een aanrader. Iemand met kennis van zaken.”

Medewerkers

 • Frederik W. baron van Till - NVM-makelaar (directeur)
  Frederik W. baron van Till NVM-makelaar (directeur)
 • Oldrik Beelen - Directeur
  Oldrik BeelenDirecteur
 • Ghilaine Sieval - Office manager
  Ghilaine SievalOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 48 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 57% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Levy

  Verkoper

  9,2

  I wanted a partner - someone who would be a good communicator and work to sell the apartment vs being the cheapest one on funda so everyone reacted. Roeland from vanhuyse did everything he said he would before we signed our contract which made it a great experience for me the seller and the buyer also

  23 mei 2024

 • Dhr. Joost Plugge

  Koper

  8,0

  Zonder aankoop makelaar loop je altijd achter de feiten aan, daarnaast heb je als koper domweg de expertise/ervaring niet. De kosten vallen altijd wat tegen, zuinige Hollanders!

  21 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,2

  Arno denkt goed mee. Geeft advies wat wel te doen en zeker niet onbelangrijk: wat je niet moet doen. Is heel goed bereikbaar. Arno houdt je per stap in het proces voortdurend op de hoogte. En houdt het belang van de cliënt uitstekend in het oog. Top.

  13 mei 2024

Alle beoordelingen (48)

Kantoorgegevens

Dreef 48
2012HS Haarlem
 • MaOp afspraak
 • DiOp afspraak
 • WoOp afspraak
 • DoOp afspraak
 • VrOp afspraak
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media