office-banner
Wilbrink Makelaardij o.g. Logo

Wilbrink Makelaardij o.g.

Na 50 jaar meer dan "Thuis in huizen in de regio!"

Overzicht

9,4

15 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

 • Verhuur


Specialisaties

Recreatie, Nieuwbouw, Onteigening, Bedrijfsruimte

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

WOZ

WFT

Omschrijving

In een sterk veranderende markt is het belangrijk om een goed en gedegen advies te krijgen. Ook de begeleiding van uw ver- of aankoop is een punt van grote zorg.


Presentatie is een belangrijk onderdeel van de verkoop geworden. Daarom werken wij uiteraard met professionele fotografie, 360 graden foto's, floorplanner fullcolor plattegronden, video en slideshow om uw woning zo optimaal en perfect onder de aandacht te brengen.


Wilbrink Makelaardij o.g.
is een actief makelaarskantoor, gevestigd in Beekbergen met als voornaamste werkterrein de buitengebieden rondom Apeldoorn, maar ook het stedelijk gebied van Apeldoorn. Het kantoor bestaat al meer 50 jaar, maar is volledig mee gegaan in de huidige presentatie- en communicatiemethoden, zoals Funda, Facebook, Instagram en Twitter.


We werken met een kleine groep specialisten met een professionele werkwijze in een goede organisatie en een persoonlijke benadering.

Ons kantoor houdt zich bezig met verkoop, aankoop en taxaties van onroerend goed, in met name woonobjecten, met eveneens een specialisme in de agrarische makelaardij, recreatie-objecten, alsmede financiële dienstverlening.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Rakhorst, Verkoper in 2024

“Het contact met onze makelaar, dhr. Gerard Vergeer van Wilbrink Makelaardij, verliep zeer prettig. Geen garantie, maar zeer waarschijnlijk mede omdat er al een vriendschappelijke band bestond. We hadden weliswaar gehoopt dat de verkoop eerder was gerealiseerd, maar begrijpen achteraf, gezien het omvangrijke, dat dit niet zomaar zou lukken. Klein minpuntje: We hebben een aantal keer een kandidaat-koper mogen ontvangen die bij voorbaat niet was geschikt. Maar blijkbaar blijkt dat vooraf moeilijk in te schatten. Maar al met al hebben we deze weg gezamenlijk tot een zeer goed einde gebracht. Gerard, bedankt daarvoor. ”

Medewerkers

 • G.H.M. Vergeer (Gerard) - NVM-makelaar (directeur)
  G.H.M. Vergeer (Gerard)NVM-makelaar (directeur)
 • R. Wilbrink (Renze) - NVM-makelaar
  R. Wilbrink (Renze)NVM-makelaar
 • L. Boddeke-Gomes (Liselore) - Commercieel medewerker
  L. Boddeke-Gomes (Liselore)Commercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 15 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 61% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Hoedemakers

  Verkoper

  9,0

  Zeer vriendelijk en deskundig. Heeft zeer goed geholpen en bemiddeld bij de verkoop. Pro-actieve communicatie zou iets beter/sneller kunnen

  21 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,8

  contact verliep soepel en snel en snelle afhandeling van de helen verkoop ook de begeleiding tijdens de verkoop verliep op rolletjes

  5 mrt 2024

 • Dhr. Rakhorst

  Verkoper

  10,0

  Het contact met onze makelaar, dhr. Gerard Vergeer van Wilbrink Makelaardij, verliep zeer prettig. Geen garantie, maar zeer waarschijnlijk mede omdat er al een vriendschappelijke band bestond. We hadden weliswaar gehoopt dat de verkoop eerder was gerealiseerd, maar begrijpen achteraf, gezien het omvangrijke, dat dit niet zomaar zou lukken. Klein minpuntje: We hebben een aantal keer een kandidaat-koper mogen ontvangen die bij voorbaat niet was geschikt. Maar blijkbaar blijkt dat vooraf moeilijk in te schatten. Maar al met al hebben we deze weg gezamenlijk tot een zeer goed einde gebracht. Gerard, bedankt daarvoor.

  22 feb 2024

Alle beoordelingen (15)

Kantoorgegevens

Dorpstraat 47
7361AR Beekbergen
 • Ma09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Di09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Do09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media