office-banner
Staete - Vlijmen Logo

Staete - Vlijmen

Woonspecialisten die verder gaan

Overzicht

8.9

55 beoordelingen

29

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

 • Verhuur

Wat je woonvraag ook is: de makelaars, juristen, marketeers, taxateurs, nieuwbouwspecialisten en financieel adviseurs van Staete helpen je verder. Of je nu wilt verhuizen, aankopen, verkopen, verbouwen, uitbouwen of verduurzamen: start bij Staete!


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Kantoren, Nieuwbouw, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

SEH

WFT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Iedere woonsituatie is uniek en verdient de grootst mogelijke zorg. Van verkopen tot het vinden van jouw droomhuis, het financieren ervan en natuurlijk ook het taxeren en waarderen. De woonspecialisten van Staete gaan tot het uiterste en zullen je altijd voorzien van eerlijk en oprecht advies wat past bij jouw situatie.


Alles onder één dak: wel zo fijn
De woonspecialisten van Staete begrijpen dat bij wonen meer komt kijken dan het verkopen van een huis. Want waar wil je naartoe verhuizen? Wat is je budget? Eerst kopen of verkopen? Waarover maak jij je zorgen? Wat je situatie en woonvraag ook is: Staete ontzorgt je. Dat begint met inzicht, duidelijkheid en open en eerlijk advies. Daar kun je bij Staete altijd op vertrouwen. Zo kun jij zorgeloos verhuizen, een huis écht goed verkopen of met een gerust hart je nieuwe huis kopen en financieren.


Altijd persoonlijk contact
Lokaal bekend en regionaal verbonden. De woonspecialisten van Staete wonen allemaal in de buurt. Ze kennen de omgeving, kennen de markt en de mensen die er wonen. Er staat een enorme dosis kennis, deskundigheid en expertise tot je beschikking. Van Marketing specialisten en Juridisch specialisten, makelaars en financieel adviseurs. Omdat je altijd één eigen contactpersoon hebt, jouw Persoonlijk Adviseur Wonen, heb je de slagkracht van een professionele organisatie en het persoonlijke waar je naar op zoek bent.


Laagdrempelig en uitstekend bereikbaar
Staete is altijd dichtbij. In ’s-Hertogenbosch zijn er vestigingen in de Van Berckelstraat 67 en in de Lange Putstraat. Ook in de omgeving zijn vestigingen van Staete zoals in Vlijmen en Sint-Michielsgestel, verhuisbewegingen beperken zich immers niet tot de stadsgrenzen. Staete kan dus met je meebewegen, waarvandaan of waarnaartoe je ook wilt verhuizen. Je kunt Staete 6 dagen per week telefonisch bereiken en op maandag tot en met woensdag zelfs tot 20:00 uur ’s avonds. Whatsappen of mailen kan natuurlijk ook.


Wat je woonvraag ook is; Staete helpt
Iedere situatie is uniek. De woonspecialisten van Staete zijn een en al oor om je te leren kennen. Erachter te komen wat jouw woonvraag echt is. En om je hierbij te helpen. Geen vraag is te gek. Bel, mail of Whatsapp gerust en laat je ontzorgen. Staete. Woonspecialisten die verder gaan.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Verhoeven, Verkoper in 2024

“De begeleiding van de verkoop van ons huis is mede dankzij team staete super gegaan snel en super deskundig advies ”

Medewerkers

 • Roel van Delft - Makelaar
  Roel van DelftMakelaar
 • Tim van Besouw - Makelaar
  Tim van BesouwMakelaar
 • Tim Mulders - Makelaar
  Tim MuldersMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
8.9

Het gemiddelde is gebaseerd op 55 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Verhoeven

  Verkoper

  10.0

  De begeleiding van de verkoop van ons huis is mede dankzij team staete super gegaan snel en super deskundig advies

  26 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Huis verkocht na de eerste bezichtigingsronde. Misschien een toevalstreffer, maar het ging bijzonder snel waardoor de verkoopstress snel voorbij was.

  23 feb 2024

 • Dhr. Theo Boelen

  Verkoper

  8.3

  Begeleiding inzet was geweldig ,je kon vragen stellen en werden meteen beantwoord. Ben zeer tevreden .

  14 feb 2024

Alle beoordelingen (55)

Kantoorgegevens

Plein 7 A
5251AS Vlijmen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media