office-banner
De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar Logo

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar

Thuis in jouw droomhuis!

Overzicht

9,2

130 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningfotografie, Woningstyling

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

DE PLAATSELIJKE MAKELAAR ROB VAN DE LAAR

Thuis in jouw droomhuis!


NVM-makelaar Rob van de Laar is al meer dan 25 jaar actief in de makelaardij. Samen met zijn vrouw, Carla van de Laar, werkt Rob bewust met een klein en professioneel team. Of je nu te maken hebt met Rob, Carla, Lenneke, Jop, Roy of Siem; je bent verzekerd van oprechte aandacht en deskundigheid. Ook het zesde teamlid, kantoorhond Baco, komt je altijd even persoonlijk begroeten. De Plaatselijke Makelaar werkt voornamelijk in Sint-Oedenrode en Schijndel. Plaatselijk dus, vandaar de naam. Kennis van de lokale huizenmarkt, korte lijnen en vlot schakelen. Dat is waar De Plaatselijke Makelaar voor staat. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat.


VERKOOP

Je huis verkopen doe je niet iedere dag. Waar moet je op letten? Wat komt erbij kijken? Laat ons je helpen bij het verkooptraject, en je weet zeker dat alles goed geregeld wordt. Omdat wij dit vaker doen, weten we de weg en kennen we de lokale huizenmarkt op ons duimpje. De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar werkt met overzichtelijke pakketten. Zo weet je waar je aan toe bent en betaal je alleen voor diensten waar je ook echt gebruik van maakt.


START PAKKET

Alle standaard werkzaamheden zijn inbegrepen, zoals het voeren van onderhandelingen, het opstellen van de overeenkomst en het plaatsen van het te-koop-bord. Dit pakket is naar wens uit te breiden met onze losse diensten.


VOLLEDIG PAKKET

Wil je niet alleen alle basiszaken geregeld hebben, maar maximale exposure? Van onbeperkte bezichtigingen tot professionele fotografie en een videopresentatie? Dit pakket ontzorgt je volledig bij de verkoop van je woning. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


AANKOOP

Een nieuwe woning vinden kan een uitdaging zijn. Je wilt immers dat de woning voldoet aan je eisen en wensen én binnen je budget past. Waar moet je rekening mee houden tijdens je zoektocht? Wat is het nieuwste aanbod op de woningmarkt? Goed voorbereid zijn is het halve werk. Het team van De Plaatselijke Makelaar weet wat er speelt en kent de omgeving als geen ander. Ook kunnen wij via ons grote netwerk actief meezoeken naar jouw droomhuis. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


TAXATIE

Er zijn meerdere redenen om een taxatie te laten uitvoeren. Misschien sluit je een nieuwe hypotheek af of pas je een bestaande hypotheek aan. De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar stelt snel én tegen een scherp tarief een scherp taxatierapport op. Dit rapport wordt uiteraard door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


WAAROM KIEZEN VOOR DE PLAATSELIJKE MAKELAAR?


PERSOONLIJKE AANDACHT

Persoonlijk advies en persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk. Je huis verkopen is een grote stap en daarbij is een gevoel van vertrouwen onmisbaar.


KEUZEVRIJHEID

We stemmen onze dienstverlening af op jouw vraag. Er zijn meerdere pakketten, zodat je zelf bepaalt wat je aan ons overlaat of graag zelf oppakt.


KWALITEIT EN KLANTVRIENDELIJKHEID

Onze klanten zijn natuurlijk het allerbelangrijkste voor ons. Gelukkig laten de positieve recensies op Funda zien dat zij tevreden zijn over onze samenwerking en kwaliteit. Word jij onze volgende tevreden klant?


MEER INFORMATIE?

Je kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens een kop koffie beantwoorden we graag je vragen en voorzien we je van een eerste advies. Op onze website vind je meer informatie over ons en ons woningaanbod. Via onze socials blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kantoor: Kofferen 8, 5492 BN Sint-Oedenrode T: 0413-745035 E: info@dpmrobvandelaar.nl www.DPMrobvandelaar.nl

Etalagevestiging: Mieke de Brefstraat 40, 5481 CM Schijndel

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Wij hebben een heel fijn en laagdrempelig contact met de makelaar gehad. DPM komt de gemaakte afspraken na en onderneemt snel acties. Zeker aan te bevelen!”

Medewerkers

 • Rob van de Laar - NVM-makelaar
  Rob van de LaarNVM-makelaar
 • Carla van de Laar- van Schijndel - Assistent-makelaar
  Carla van de Laar- van SchijndelAssistent-makelaar
 • Roy van Eck - NVM-makelaar
  Roy van EckNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 130 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 89% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. J. Kremers

  Verkoper

  8,8

  Goede begeleiding door kundige mensen bij de verkoop van onze woning. Prettig contact door de persoonlijke benadering.

  14 jul 2024

 • Dhr. van der Pas

  Verkoper

  8,8

  De Plaatselijke Makelaar blinkt uit in heldere advisering. Is snel en alert in de communicatie en heel prettig in de relatie.

  10 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Wij hebben een heel fijn en laagdrempelig contact met de makelaar gehad. DPM komt de gemaakte afspraken na en onderneemt snel acties. Zeker aan te bevelen!

  9 jul 2024

Alle beoordelingen (130)

Kantoorgegevens

Kofferen 8
5492BN Sint-Oedenrode
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media