office-banner
Buurman Makelaardij Logo

Buurman Makelaardij

Beter een goede BUURMAN dan een verre vriend.

Overzicht

9,4

118 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

Buurman Makelaardij in Apeldoorn is een gerenommeerd NVM-makelaarskantoor, actief sinds 1968. Heb jij verkoop- of aankoopplannen? Zet vandaag de 1e stap en maak eerst kennis met de makelaars van Buurman Makelaardij. We helpen je graag op weg!


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Ken je ons nog niet? We stellen ons graag aan je voor.

Buurman Makelaardij is een NVM-makelaarskantoor in de gemeente Apeldoorn. Wij doen de dingen nét even anders dan veel andere makelaars. Misschien heb je wel eens één van onze woonvideo’s voorbij zien komen? Onze makelaars presenteren elk huis in een persoonlijke woonvideo. Deze video’s zijn inmiddels zo populair dat onze makelaars op straat regelmatig herkend worden. Dat onze aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat we de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot één van de grootste kantoren in Apeldoorn. Gemiddeld worden we met een 9,5 beoordeeld.


Passie voor makelen en marketing

Ons succes is het resultaat van onze twee grote passies: makelen en marketing. Door onze kennis en ervaring op deze vakgebieden te combineren, bereiken wij aantoonbaar meer potentiële kopers voor de verkoop van jouw huis. Dit heeft er tot geleid dat we Funda’s beste woonvideo in 2019 en de Nationale Makelaars Award voor de beste marketing hebben gewonnen in 2022 en 2023.


Verhuizen

Heb jij ook verkoopplannen of wil je je droomhuis kopen? Wil je weten wat de waarde van jouw woning is? Elke goede verkoop start met een goed advies. Wij komen daarom graag bij jou thuis om je alles te vertellen over onze unieke werkwijze en jouw mogelijkheden. Wij adviseren je hoe jouw woning het beste in de markt gezet kan worden of wat je mogelijkheden zijn wanneer je een woning wilt kopen. Zoals het een goede buurman betaamt, komen we gratis langs, maar we lusten wel een kop koffie.


Of heb je aankoopplannen en kun je wel wat hulp gebruiken? Maak een afspraak op ons kantoor en we bespreken samen je mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Zet vandaag de 1e stap en maak kennis met Buurman Makelaardij. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!


Buurman Makelaardij

Arnhemseweg 117

7331 BE Apeldoorn


Telefoon: 055-533 29 15

E-mail: info@buurman.nl

Website: www.buurman.nl.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Hoogervorst, Verkoper in 2024

“Dankzij Robin en Rowan van Buurman Makelaardij hebben wij ons huis goed kunnen verkopen. Tijdens de kennismaking met Robin wisten we gelijk al dat het goed zat. De transparantie over het verkoopproces en zijn kennis over vergelijkbare woningen in de buurt hebben wij erg gewaardeerd.”

Medewerkers

 • Arjan Buurman - NVM-makelaar (directeur)
  Arjan BuurmanNVM-makelaar (directeur)
 • Erika Buurman - NVM-makelaar & taxateur
  Erika BuurmanNVM-makelaar & taxateur
 • Robin Bussink - Kandidaat-makelaar
  Robin BussinkKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 118 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 96% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Smit

  Verkoper

  7,5

  Contacten was makkelijk via social media of telefoon. De kennis van het koop-verkoop proces was goed, waardoor ik snel kon handelen voor een mooi resultaat.

  11 jul 2024

 • Dhr. Hoogervorst

  Verkoper

  10,0

  Dankzij Robin en Rowan van Buurman Makelaardij hebben wij ons huis goed kunnen verkopen. Tijdens de kennismaking met Robin wisten we gelijk al dat het goed zat. De transparantie over het verkoopproces en zijn kennis over vergelijkbare woningen in de buurt hebben wij erg gewaardeerd.

  3 jul 2024

 • Dhr. den Hollander

  Verkoper

  10,0

  Buurman is een makelaar die zegt wat hij doet en daarna doet wat hij gezegd heeft alle afspraken goed nagekomen en ons huis voor de juiste prijzen verkocht. Super tevreden

  1 jul 2024

Alle beoordelingen (118)

Kantoorgegevens

Arnhemseweg 117
7331 BE APELDOORN
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media