office-banner
Hunink en Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars Logo

Hunink en Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars

Helder Advies, Duidelijke Taal!

Overzicht

9

5 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

HUNINK & HOLTRIGTER
Woning- en Bedrijfsmakelaars


Wonen en werken:

Laat Hunink & Holtrigter makelaars u helpen bij het vinden en realiseren van uw woon- en/of werkplek. “Helder advies, duidelijke taal” is ons motto. En dat past perfect bij ons team en onze dienstverlening.


Onze missie:


Onze missie is het ondersteunen van particulieren en bedrijven bij het nemen van vastgoedbeslissingen. Zowel voor eigen gebruik als belegging waarbij onze kennis en ervaring een belangrijke factor is.


Presentatie:


Een succesvolle verkoop of verhuur begint met een perfecte presentatie. Hunink & Holtrigter werkt daarom samen met een professionele fotograaf. Zeker wanneer uw pand goed gestyled is, zal een mooie fotopresentatie de finishing touch zijn. De gemaakte foto’s zijn meteen een leuke herinnering aan uw pand.

Tegenwoordig kijkt bijna iedere geïnteresseerde zoeker op Internet. Foto’s zijn daarom erg belangrijk voor de eerste indruk. Spreken de foto’s aan, dan wordt er verder gekeken. Een mooie presentatie geeft een sfeervol, ruimtelijk maar ook realistisch beeld van het pand. De latere bezichtiging moet natuurlijk geen tegenvaller zijn.


De juiste prijs:


Zowel bij verhuur als verkoop is een realistische vraagprijs van belang. Een te hoge prijs vertraagt het proces en is geen garantie voor de beste transactieprijs.


Adviesdiensten:


Zowel voor wonen als werken worden wij vaak als adviseur geraadpleegd. Samen met de opdrachtgever onderzoeken wij de mogelijkheden.


Bedrijfsobjecten:


Voor bedrijfsobjecten wordt samen met u als toekomstige gebruiker een inventarisatie gemaakt van de ruimtebehoefte en de mogelijkheden. Ook de bestemming van beschikbare objecten is van belang. Waarom koop of huur en bij huur de bepalingen in het huurcontract.


Bij koop zijn naast de fiscaliteit en de gewenste financiering tal van aspecten van belang. Teveel om in deze tekst te benoemen.


Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van den Pauwert, Verkoper in 2024

“Vanaf het begin tot het einde verliep alles soepel en plezierig: informatieverstrekking, meedenken, achtergronden, 'coaching' en begeleiding in het verkoopproces, betrokkenheid, noem maar op. Ik zou altijd opnieuw deze makelaar kiezen!”

Medewerkers

 • Bart Kuis - NVM-makelaar
  Bart KuisNVM-makelaar
 • Marloes Kuis - Assistent-makelaar
  Marloes KuisAssistent-makelaar
 • Kim van Plateringen - Administratief medewerker
  Kim van PlateringenAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 5 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 46% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. van den Pauwert

  Verkoper

  10.0

  Vanaf het begin tot het einde verliep alles soepel en plezierig: informatieverstrekking, meedenken, achtergronden, 'coaching' en begeleiding in het verkoopproces, betrokkenheid, noem maar op. Ik zou altijd opnieuw deze makelaar kiezen!

  16 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.0

  Hunnink &Holtrigter makelaars kantoor in Amersfoort is een familie bedrijf. Als klant ervaar je gelijk dat je als mens gezien en ook geluisterd en meegedacht word. Dit kantoor heeft met recht hart voor de zaak en de mens. Ik zeg bewust "de mens" dit is geen kantoor die de klant ziet als een pinautomaat. Integendeel ze lopen het gehele traject vanaf het begin tot het eind met je mee. Goede directe communicatie. Ik heb zowel bij de aankoop als bij de verkoop van de woningen veel ondersteuning, transparant en integriteit vanuit dit familiebedrijf mogen ervaren. Ik zou een ieder dit familiebedrijf willen aanraden.

  2 nov 2023

 • Dhr. Trappel

  Verkoper

  9.0

  Contact met de makelaars (Marloes en Bart) was prima. Na onderling overleg de vraagprijs bepaald. Na de bezichtigingen bleven er 2 concrete gegadigden over, waarvan één binnen een week een bod uitbracht gelijk aan de vraagprijs. Zonder onderhandelen c.q. overbieden bod geaccepteerd.

  16 nov 2022

Alle beoordelingen (5)

Kantoorgegevens

Utrechtseweg 35
3811NA Amersfoort
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media