office-banner
Hopman Woonmakelaars Castricum Logo

Hopman Woonmakelaars Castricum

STERK DOOR SERVICE

Overzicht

9,1

66 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Bedrijfsruimte, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Hopman Makelaars. STERK DOOR SERVICE

Een huis kopen of verkopen is een spannend proces waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Hopman Makelaars combineert vakmanschap en ervaring met aandacht voor uw persoonlijke wensen en ideeën. Hopman Makelaars is sinds 1980 actief op de woningmarkt en zit met haar kantoren te Castricum en Heiloo en heeft een vestiging in Heemskerk. Midden in de duinstreek tussen Bergen NH en Beverwijk alsmede het poldergebied rond het Alkmaardermeer. Zij kent het gebied dan ook op haar duim.

Een persoonlijk verkoopplan
Dankzij ons unieke marktbewerkingplan zijn wij in staat uw huis te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als Hopman makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, het opvallende tuinbord, de Omwonenden Mailing, de Vergelijkende Marktanalyse en de Open Huizen Route. Stuk voor stuk instrumenten die er toe bijdragen dat uw verkoopopdracht deskundig en met veel gevoel voor service wordt uitgevoerd. In nauw overleg met u stellen wij een voor u optimaal verkoopplan samen.

Een persoonlijk aankoopplan

Bent u in de markt als koper en kunt u geen keuze maken uit ons huidige aanbod dan kunnen wij u bijstaan als de makelaar die actief op zoek gaat naar uw nieuwe woning. Hopman Makelaars brengt uw woonwensen in kaart en behartigt uw belangen gedurende het koopproces. Ook hierbij bieden wij u de mogelijkheid om het door u gewenste dienstverleningspakket zelf samen te stellen.

Vrijblijvende waardebepaling
Hopman Makelaars biedt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning, zodat u inzicht kunt krijgen in uw financiële mogelijkheden.

Taxeren
Voor het taxeren van uw woning kunt u tevens een beroep doen op de deskundigheid van Hopman Makelaars. Als NVM-makelaars met een inschrijving in het register van het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaar-taxateurs onroerende zaken, mogen wij voor alle geldverstrekkers taxeren.


U bent van harte welkom.


Voor informatie of een oriënterend gesprek met één van onze makelaars kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen!


Onze kantoren zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Voor afspraken op andere tijdstippen kunt u contact met ons opnemen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Goed bereikbaar, goede en duidelijke adviezen, komen de gemaakte afspraken na, iedereen in het team altijd goed op de hoogte van het dossier en de laatste stand van zaken, prettig contact met allen, denken mee en zijn bereid om extra inspanningen te verrichten. Je bent duidelijk geen nummer, maar echt een klant. ”

Medewerkers

 • Eelco Willems - NVM-makelaar (directeur)
  Eelco WillemsNVM-makelaar (directeur)
 • Michelle Spuls - NVM-makelaar
  Michelle SpulsNVM-makelaar
 • Robin van den Berg - Kandidaat-makelaar
  Robin van den BergKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 66 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  Michelle is prettig om mee te werken. Ze is professioneel, betrokken en erg goed bereikbaar. Ook op het kantoor werkt alles soepel en vlot.

  13 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Goed bereikbaar, goede en duidelijke adviezen, komen de gemaakte afspraken na, iedereen in het team altijd goed op de hoogte van het dossier en de laatste stand van zaken, prettig contact met allen, denken mee en zijn bereid om extra inspanningen te verrichten. Je bent duidelijk geen nummer, maar echt een klant.

  10 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verhuurder

  9,5

  Hopman makelaars is een bedrijf waar je van op aan kunt. Ze zoeken alles goed uit en staan altijd voor je klaar. Ze geven goede tips. Ik zou bij de verhuur van mijn woning altijd baar Hopman gaan.

  10 mei 2024

Alle beoordelingen (66)

Kantoorgegevens

Torenstraat 2 a
1901 ED CASTRICUM
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di10:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • Za10:00 - 14:00
 • ZoGesloten

Sociale media