office-banner
VLIEG Makelaars Bergen OG Logo

VLIEG Makelaars Bergen OG

VLIEG maakt het makkelijk

Overzicht

9,3

34 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Nieuwbouw, Monument, Recreatie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

WFT

NRVT

SEH

Talen

Duits, Engels, Nederlands, Frans

Omschrijving

Welkom bij VLIEG Makelaars OG, al sinds 1974 gevestigd in het centrum van Bergen NH en actief in het Noord-Hollandse kustgebied, waaronder Groet, Schoorl, Bergen aan Zee, en meer. Onze expertise strekt zich uit tot het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande als nieuwbouw voor zowel particulieren als ondernemers. En dat is niet alles - naast hypotheken bieden wij ook verzekeringsdiensten aan. Bij VLIEG maken we het makkelijk voor jou.


Bij VLIEG Makelaars Bergen staat toegevoegde waarde centraal. Onze makelaars hebben elk hun eigen specialisme. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, verhuur, taxatie van woningen of het adviseren bij projectontwikkeling. Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jullie!


VLIEG Makelaars is vernieuwend op de woningmarkt sinds 1974. En mét succes. We boeken prachtige aankoop- en verkoopresultaten op diverse verkoopkanalen, hanteren een maatwerk tariefstelsel en investeren in uitmuntende dienstverlening.


Met tien kantoren in Noord-Holland en Flevoland verkoopt VLIEG niet lokaal maar regionaal en met ruim 50 jaar ervaring en ruim 20.000 verkochte woningen hebben wij onze VLIEG-uren wel gemaakt. Met andere woorden: wij kennen jouw buurt als geen ander en weten precies wat er moet gebeuren om je kostbaarste bezit zo goed mogelijk te verkopen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. De synergie tussen onze kantoren en ons uitgebreide netwerk genereert extra voordeel voor jou als verkoper: wij hebben een tien keer zo grote kans om jouw woning succesvol te verkopen.


Als NVM Nieuwbouwspecialist beschouwen wij nieuwbouwverkoop, -marketing en -advisering als onze specialiteit. Onze focus ligt op 'Aangenaam persoonlijk', waarbij wij maatwerk leveren afgestemd op jouw individuele situatie. Onze klantbeoordelingen getuigen van waardering voor onze onderscheidende werkwijze.


Onze medewerkers bij kantoor VLIEG Bergen hebben een schat aan ervaring in de regio en vormen een hecht team dat jou graag van dienst is. Van full-service verkoop, aankoop, taxatie tot verhuur, wij staan voor je klaar. Ons werkgebied omvat verschillende plaatsen, van Hargen tot Castricum, met een specialisatie in exclusief en landelijk wonen. Van boerderij tot landgoed, van penthouse tot watervilla, bij VLIEG Bergen verkopen we het allemaal.


Ontdek waarom onze klanten ons gemiddeld waarderen met een indrukwekkende 9.0. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bewijzen dat VLIEG Makelaars Bergen jouw partner is voor vastgoedsucces!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Alessie, Verkoper in 2024

“wij zijn bekend. eerste dag van bekendmaking 2 geintereseerden. 2e kocht binnen 4 dagen tegen de vraagprija”

Medewerkers

 • Bart Admiraal K-RMT - Makelaar
  Bart Admiraal K-RMTMakelaar
 • Marieke van der Wurff RM RT - NVM-makelaar & taxateur
  Marieke van der Wurff RM RTNVM-makelaar & taxateur
 • Marijke van der Salm - Office manager
  Marijke van der SalmOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 34 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Alessie

  Verkoper

  10,0

  wij zijn bekend. eerste dag van bekendmaking 2 geintereseerden. 2e kocht binnen 4 dagen tegen de vraagprija

  13 mei 2024

 • Dhr. Koeten

  Verkoper

  9,0

  Prettig zakelijk en enthousiast. Ben buitengewoon goed geadviseerd, waardoor ik geduld betrachtend een mooie prijs voor het huis heb gekregen. Grote klantvriendelijkheid van de overige medewerkers.

  26 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,0

  Het contact met de makelaar verliep prima. Hebben het hele proces van A tot Z goed afgehandeld. Ook op het moment dat de verkoop tegen zat. Chapeau.

  24 apr 2024

Alle beoordelingen (34)

Kantoorgegevens

Jan Oldenburglaan 16 a
1861 JT BERGEN (NH)
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media