office-banner
Van Overbeek Makelaars o.g. Hoorn Logo

Van Overbeek Makelaars o.g. Hoorn

Al 50 jaar dé lokale NVM Makelaar in jouw regio!

Overzicht

9.3

57 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

WOZ

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Omschrijving

Al 50 jaar dé lokale NVM Makelaar in jouw regio.

Huis kopen? Huis verkopen? Onze professionals bij Van Overbeek Makelaars doen dit elke dag!


Laat je goed informeren over de verkoop of aankoop van je huis door middel van een aankoop- of verkoop adviesgesprek. Maak gebruik van de gratis tips die onze makelaars je geven. Wil je liever weten wat jouw woning waard is? Kies voor een gratis waardebepaling bij Van Overbeek Makelaars en weet direct wat je bestedingsruimte is!


Maak nu een afspraak door te bellen naar 0229-271777


Bij het aan- of verkopen van onroerend goed staan grote belangen op het spel; emotionele maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant en een makelaar die zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen. Door duidelijk te zijn in onze afspraken, nuchter advies te geven en door beloftes na te komen is Van Overbeek Makelaars de makelaar die je zoekt!


Daarom Van Overbeek Makelaars!


Wanneer je kiest voor Van Overbeek Makelaars geeft dat voor elke opdrachtgever een waarborg van zekerheid. Van Overbeek Makelaars bied je de zekerheid van jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit in alle geledingen van onroerend goed, bestaande uit: woningen, bedrijfsonroerend goed, agrarisch, nieuwbouw, projectontwikkeling, huur, verhuur en vastgoedmanagement.


Ons team


Het team van Van Overbeek Makelaars bestaat uit zeer gemotiveerde professionals, die de benodigde kennis hebben en op de hoogte zijn (en blijven) van actuele juridische, wettelijke, sociale en geografische ontwikkelingen. Van Overbeek Makelaars is lid van de NVM: de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. De NVM informeert zowel de makelaar als de consument over alles wat met de verkoop, aankoop of taxatie van onroerend goed te maken heeft. Eén van de speerpunten van de NVM is de belangenbehartiging. Alle makelaars binnen Van Overbeek frissen regelmatig hun kennis op. Net zo belangrijk is het talent van onze medewerkers om slagvaardig te zijn in het doen van zaken in opdracht van de klant; een talent waar Van Overbeek Makelaars in ruime mate over beschikt.


Van Overbeek Makelaars biedt een breed pakket van diensten aan. Disciplines die om specialisten vragen en mensen die met een diepgaande kennis op hun vakgebied je verder kunnen helpen.


Of het nu gaat om:

· Aan- of verkoopbemiddeling

· Hypotheekadvies, assurantiën

· Taxaties

· Gratis waardebepaling

De medewerkers bij Van Overbeek Makelaars weten waar zij over praten.


Van Overbeek Makelaars, al ruim 50 jaar jouw makelaar!


Van Overbeek Makelaars werd opgericht in 1970 en heeft in ruim 50 jaar een uitstekende reputatie verworven op het gebied van commercieel en particulier ontroerend goed. De Van Overbeek Makelaars Groep o.g. telt vier vestigingen gelegen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland, waarin Van Overbeek Makelaars zich onderscheidt door diepgaande kennis van de lokale markt.Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Patricia Gotjé, Verkoper in 2024

“Ik ben meer dan tevreden nu ook weer bij de laatste verkoop van ons huis. Zowel zakelijk als privé schakelen wij Van Overbeek Makelaars Hoorn al jaren in. Voor diverse aankoop zaken van woningen en bedrijfspand, aanhuur en verkoop van woningen. Zeer vriendelijke medewerkers die verstand van zaken en van de markt hebben. ”

Medewerkers

 • Paul Moerkamp - NVM-makelaar (directeur)
  Paul MoerkampNVM-makelaar (directeur)
 • Tim Jansen - NVM-makelaar
  Tim JansenNVM-makelaar
 • Martijn Olofsen - Kandidaat-makelaar
  Martijn OlofsenKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.3

Het gemiddelde is gebaseerd op 57 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 70% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  8.8

  Van Overbeek is klantgericht, meedenkend en vriendelijk. Snelle reactie op alle vragen en komt gemaakte afspraken goed na.

  13 mei 2024

 • Mevr. Den Besten

  Koper

  9.0

  Daan Wubs vind ik een enthousiaste en kundige makelaar; hij gaf me goede adviezen en kwam alle afspraken na. Prettig in de omgang, zakelijk met een hartelijke toon.

  8 mei 2024

 • Dhr. Kieftenburg

  Verkoper

  8.3

  Martijn heeft ons goed geholpen met de verkoop en aankoop van ons huis. Communiceert duidelijk en weet goed hoe de marktprijzen liggen en hoe daar het beste op in te spelen.

  6 mei 2024

Alle beoordelingen (57)

Kantoorgegevens

Lepelaar 3
1628 CZ HOORN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media