office-banner
Makelaarsland Logo

Makelaarsland

WELKOM IN MAKELAARSLAND

Overzicht

8.9

778 beoordelingen

27

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop


Specialisaties

Woningfotografie

Certificaten

WFT

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

NVM makelaar, maar misschien nét even anders dan je gewend bent.
Wij maken het kopen en verkopen van een huis lekker makkelijk. Dat kan bij ons namelijk op twee manieren. Je doet zelf het één en ander, of wij doen alles voor je. Wat je ook kiest, bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief, ongeacht de waarde van je huis. Zo weet je precies waar je aan toe bent.


Kopen of verkopen op jouw manier

Als je je huis wil verkopen, dan kun je zelf meer dan je denkt. Rondleiden, bieden en onderhandelen. Met een beetje hulp kom je al snel een heel eind. En wat je zelf doet, hoef je ook niet te betalen. Laat je het liever allemaal aan de vakman over? Dat kan natuurlijk ook.Klinkt eenvoudig, maar toen we in 2005 begonnen was dit helemaal niet zo gewoon. Wij besloten het anders te doen. Met onze persoonlijke aanpak en de vrijheid om het op jouw manier te doen. Zo werden we al snel de grootste digitale NVM-makelaar van Nederland.We maken het aan- of verkopen van je huis makkelijk en betaalbaar, ongeacht de waarde van je woning. Zo hoort het gewoon te gaan. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!- Bespaar duizenden euro’s- Wij kennen de buurt- Snel en gemakkelijk op funda


Zo kunnen wij jou helpen

We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we alle belangrijke processen geautomatiseerd. Die draaien dus zonder dat je het merkt op de achtergrond mee. Het zorgt ervoor dat jij 24/7 op de hoogte bent en dat onze specialisten altijd alles bij de hand hebben om je goed te adviseren. Met persoonlijke service én ons digitale systeem maken we het verkopen en aankopen van jouw huis dus zo makkelijk en efficiënt mogelijk.


Meer weten?

Bel voor een gratis informatiegesprek 088 200 2000 of stel je vraag via info@makelaarsland.nl.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Ik kijk met een goed gevoel op het gehele proces terug, mijn contactpersoon was behalve deskundig ook meedenkend, goed bereikbaar en kwam al zijn afspraken netjes na. ”

Medewerkers

 • Ivor Breve - Directeur
  Ivor BreveDirecteur
 • Mitch Geurtsen (Makelaardij Manager) - NVM-makelaar
  Mitch Geurtsen (Makelaardij Manager)NVM-makelaar
 • Martijn Klok - NVM-makelaar
  Martijn KlokNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
8.9

Het gemiddelde is gebaseerd op 778 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 89% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Meijer

  Verkoper

  8.3

  Makelaarsland is een prima makelaar als je zelf ook enigszins zicht hebt op de huizenmarkt en niet te beroerd bent om bezichtigingen zelf te doen. Als je prijs kwaliteit vergelijkt is Makelaarsland een super keuze

  20 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Ik kijk met een goed gevoel op het gehele proces terug, mijn contactpersoon was behalve deskundig ook meedenkend, goed bereikbaar en kwam al zijn afspraken netjes na.

  19 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  We hebben een fantastische ervaring gehad met Makelaarsland! Het unieke aanbod van twee makelaars voor de prijs van één heeft echt het verschil gemaakt. Joost en Clements waren onze makelaars en zij hebben uitmuntend werk verricht bij de verkoop van ons huis. Hun bereikbaarheid was uitstekend; we konden ze altijd snel bereiken en de communicatie verliep soepel en duidelijk. Wat echt opviel, was hun zorgzaamheid - zelfs onze kat werd niet vergeten tijdens de bezichtigingen toen we op vakantie waren; ze kregen brokjes en aandacht. Dit soort persoonlijke touch maakte onze ervaring met Makelaarsland uiterst positief. Absoluut aan te bevelen voor wie zijn huis wil verkopen met betrouwbare en efficiënte ondersteuning!

  19 apr 2024

Alle beoordelingen (778)

Kantoorgegevens

Keesomstraat 16 b
1821BS Alkmaar
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • Za09:00 - 13:00
 • ZoGesloten

Sociale media