office-banner
Stefan de Vries Makelaar Logo

Stefan de Vries Makelaar

Persoonlijk, deskundig en gedreven. Bel ons!

Overzicht

9.3

47 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Aankoop


Specialisaties

Herbestemmen

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

STEFAN DE VRIES MAKELAAR

Persoonlijk, gedreven en deskundig NVM-makelaar in Alkmaar e.o.

Elk huis een eigen verhaal: dat is ons uitgangspunt. Ú kent uw huis het beste, dus zijn wij nieuwsgierig naar wat u te vertellen heeft! Bij aankoopopdrachten leggen we onze oren goed bij u te luisteren, zodat we gezamenlijk nét die ene woning weten te vinden.

Persoonlijk, gedreven en deskundig begeleiden we u in de ver- of aankoop van een huis of appartement. Met makelaars die de regio goed kennen. Geboren, getogen en overtuigd Alkmaarder Stefan kent de stad en haar omgeving op zijn duimpje. Harald is tevens de specialist op het gebied van projectontwikkeling. Met de nodige papieren op zak en samen bijna 50 jaar ervaring staan Stefan en Harald u het hele aan- of verkoopproces vakkundig bij.

Bovendien verzorgen wij taxatierapporten ten behoeve van de aankoop of verbouwing van een woning.

Wilt u alle aandacht en kennis die uw huis verdient? Neem dan contact op met Stefan, Harald of Ilse van Stefan de Vries Makelaar.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Vanaf het begin van het proces tot aan de definitieve verkoop, was er een sterk vertrouwen in Stefan en Ilse. De vaststelling van de prijs, de foto's, het biedproces en het advies bij het sluiten van de deal waren allemaal goed. De communicatie was regelmatig, duidelijk en op tijd, zowel telefonisch, persoonlijk, schriftelijk als via berichten. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.”

Medewerkers

 • Stefan de Vries - NVM-makelaar
  Stefan de VriesNVM-makelaar
 • Ilse Schutte - Secretaresse
  Ilse SchutteSecretaresse
Beoordelingen gemiddelde
9.3

Het gemiddelde is gebaseerd op 47 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 94% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Vanaf het begin van het proces tot aan de definitieve verkoop, was er een sterk vertrouwen in Stefan en Ilse. De vaststelling van de prijs, de foto's, het biedproces en het advies bij het sluiten van de deal waren allemaal goed. De communicatie was regelmatig, duidelijk en op tijd, zowel telefonisch, persoonlijk, schriftelijk als via berichten. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.

  13 mei 2024

 • Dhr. Van Dijk

  Verkoper

  8.5

  Stefan is een prima makelaar om mee te werken. Helder en duidelijk in z’n communicatie. Rustig en aangenaam in de omgang. Je krijgt het gevoel z’n belangrijkste klant te zijn. Overlegt goed over de gang van zaken. Hebben nu tweemaal met hem gewerkt. Zeer aan te bevelen!

  25 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.3

  Stefan is een hele fijne makelaar met genoeg kennis en ervaring om ons te helpen onze woning goed te verkopen. Hij is "no nonsense" en komt heel eerlijk en betrouwbaar over. Zegt geen kwaad woord over collega's en verkoopt ook geen kletspraatjes naar kopers toe. De bezichtigingen waren goed gepland met goede terugkoppeling naar ons. Ook de backoffice was prima in orde (duimpje omhoog voor Ilse). Hier en daar kan de communicatie misschien nog ietsje beter, maar al met al zijn wij erg tevreden en raden wij Stefan dan ook ten zeerste aan.

  11 apr 2024

Alle beoordelingen (47)

Kantoorgegevens

Kennemerstraatweg 199
1814 GJ ALKMAAR
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media