office-banner
Q-Bus Makelaars Bergen Logo

Q-Bus Makelaars Bergen

Q-Bus Makelaars Maakt het verschil !

Overzicht

9,2

13 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Kantoren, Nieuwbouw, Winkels, Recreatie, Woningfotografie

Certificaten

NWWI

SCVM

VastgoedCert

NRVT

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Q-Bus Makelaars zorgt voor de allerbeste presentatie van de woning. Hiermee steken wij al jaren lang met kop en schouder boven alle ander makelaars uit. Wij hebben alle apparatuur, software en middelen in eigen beheer. Zelfs bij een bewolkte regenachtige dag kunnen wij de zon op uw woning laten schijnen; haarscherp met nèt dat beetje extra aandacht en aantrekkingskracht. Vergelijkt u onze woningpresentaties bijv. op funda maar eens met die van andere aanbieders. U ziet direct wat wij bedoelen.

-Q-Bus heeft korte lijnen en is goed bereikbaar. We zorgen dat de telefoon door een van onze makelaars wordt opgenomen. Wij hebben ervoor gekozen om geen binnendienst de telefoon op te laten nemen. Hierdoor krijgt u direct een makelaar aan de telefoon die antwoord kan geven op al uw vragen. Geen onnodige wachttijd of terugbel verzoekjes. Vanzelfsprekend zou u zeggen, maar wij weten beter!

-Q-Bus neemt alle tijd voor bezichtigingen. De bezichtigingen worden uitsluitend gedaan door ervaren en gediplomeerde makelaars met kennis van zaken, die weten waar ze het over hebben.

-Q-Bus kent het klappen van de zweep. Wij zijn gedreven experts in onderhandelingen. Wij zien mogelijkheden, grijpen kansen en brengen de onderste steen voor u boven.

-Q-Bus heeft hèt perfecte biedingssysteem. Graag vertellen wij meer over deze mogelijkheden, en wat dat voor u kan betekenen als verkoper. De hoogste prijs en de beste koper.

-Q-Bus zorgt ervoor dat alle woningzoekers worden bereikt. Door de juiste parameters in te stellen op Funda, krijgt u niet alleen de meeste kandidaten op uw woning af, maar kunnen wij ervoor zorgen dat de woning altijd bovenaan het aanbod staat. Met trots vertellen wij u

hoe wij dit kunnen doen.

-Q-Bus heeft eigen sociale media kanalen. Deze zetten wij optimaal in bij de start van de verkoop en bereikbaarheid van uw woning. Hierdoor kunnen wij gericht de doelgroep met de vooraf bepaalde verkoopcampagnes en berichten benaderen.

-Q-Bus kantoren werken volledig digitaal. Alle documentatie, contracten, informatie over de woning. Koper- en verkoper informatie wordt door ons digitaal verwerkt en opgeslagen.

-Q-Bus heeft direct contact met erkende hypotheekadviseurs. Deze onafhankelijke kantoren zorgen voor de juiste berekening van de koper(s) hun nieuwe hypotheek.

-Q-Bus staat altijd voor u en uw koper(s) klaar. Ons makelaarsteam zorgt voor een professionele afhandeling van de verkoop van uw woning. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook via Whatsapp, of email. Zelfs in het weekend kunt u ons bereiken, en werken wij indien nodig gewoon door. Heel belangrijk als we middenin een onderhandeling zijn voor de verkoop van wellicht uw woning!

… Daarom Q-Bus Makelaars!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Zeer prettige omgang met de heren van Q-bus makelaars. Ze zijn heel goed bereikbaar altijd en zijn heel deskundig op hun vakgebied. We zijn zeer blij dat we voor Q-bus makelaars hebben gekozen.”

Medewerkers

 • Richard Martens RT / RM - Makelaar (directeur)
  Richard Martens RT / RMMakelaar (directeur)
 • Ton Martens ARMT - Makelaar (directeur)
  Ton Martens ARMTMakelaar (directeur)
 • Dees Zonjee RM - NVM-makelaar
  Dees Zonjee RMNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 13 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 28% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Zeer prettige omgang met de heren van Q-bus makelaars. Ze zijn heel goed bereikbaar altijd en zijn heel deskundig op hun vakgebied. We zijn zeer blij dat we voor Q-bus makelaars hebben gekozen.

  25 jun 2024

 • Dhr. Van Hooff

  Verkoper

  9,0

  ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem

  22 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  De samenwerking was van begin tot eind zeer discreet en professioneel. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Deze makelaar is een echte aanrader.

  3 mei 2024

Alle beoordelingen (13)

Kantoorgegevens

Breelaan 39
1861GD Bergen (nh)
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • ZaGesloten
 • ZoOp afspraak

Sociale media