office-banner
Teer Makelaars Castricum B.V. Logo

Teer Makelaars Castricum B.V.

Alles onder één dak. Laat je volledig ontzorgen.

Overzicht

9,0

57 beoordelingen

10

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Teer Makelaars heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Dijk en Waard en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, verzekeringen, hypotheken, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en BOG.


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SEH

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Teer Castricum, Full Service NVM kantoor met alles onder één dak.


Zonder zorgen en met succes (ver)kopen, (ver)huren, verzekeren en financieren!


Castricum is natuurlijk een prachtige woonomgeving en bij Rick, Roxan, Wouter en Charelle ben je daar in goede handen. Rick en zijn team zijn altijd up-to-date wat er speelt op de lokale woningmarkt in Castricum. De sleutelwoorden van Team Castricum zijn: enthousiast, eigentijds, 24/7 bereikbaar, zorgvuldig, vriendelijk en deskundig! Laat dit team maar schuiven, alles loopt op rolletjes op deze vestiging. Hun kracht wordt versterkt dankzij onze 6 vestigingen, daardoor wordt de telefoon altijd netjes opgenomen en kunnen er ook op zaterdag bezichtigingen worden ingepland. Ook zijn er combideals mogelijk met Teer hypotheken en met bijna 150 jaar aan ervaring heeft Teer een ijzersterk eigen netwerk.


Een huis (ver)kopen of (ver)huren in Castricum is een belangrijk proces waarbij je moet kunnen vertrouwen op een makelaar. Wij zullen dit vertrouwen nooit beschamen en zullen je ontzorgen, vergaande service verlenen en toch voor een scherpe prijs. Onze eigentijdse aanpak wordt erg gewaardeerd, dit blijkt ook uit onze Funda beoordelingen.


Onze Social Media kanalen hebben een onderscheidend groot bereik en wij leveren een hoge kwaliteit dienstverlening met persoonlijke aandacht. Kortom we helpen je gewoon graag verder, bij je thuis of vanuit ons mooie kantoor midden in het centrum van Castricum. Loop gerust binnen voor een kop koffie!


Alles onder één dak

Samen met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen we snel schakelen en heb je net een stapje voor. Ze staan altijd voor je klaar, zelf in de avonduren en op zaterdag om jou met een passend advies voor jouw situatie te voorzien. Of je nu net voor het eerst gaat samenwonen, denkt aan gezinsuitbreiding of door een echtscheiding of afscheid gaat, onze adviseurs staan voor het volledig ontzorgen van de weg naar een nieuwe levensstijl. We werken samen met meer dan 40 geldverstrekkers, en kunnen je hierdoor ook helpen bij het verhogen van je huidige hypotheek, oversluiten, het verduurzamen van je huidige woning of nieuwe woning, het afsluiten van een tweede hypotheek en nog veel meer.

Vraag onze adviseurs en makelaars de route passend bij jouw situatie.


Teer Makelaars heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Dijk en Waard en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, hypotheken, verzekeren, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en bedrijfsonroerendgoed.


Voor meer informatie kijk op: www.teer.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Ijmker - de Nijs, Verkoper in 2024

“Zeer professionele begeleiding van het hele team. Goed advies. Fijne hulp met styling en er zijn prachtige foto’s gemaakt. Snelle en prettige communicatie. ”

Medewerkers

 • Rick Martens - NVM-makelaar
  Rick MartensNVM-makelaar
 • Charelle Baltes - Commercieel medewerker
  Charelle BaltesCommercieel medewerker
 • Wouter Vader - Afd. beheer
  Wouter VaderAfd. beheer
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 57 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 52% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Heel vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd voor je als je vragen hebt. We werden met alles goed geholpen

  25 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Het contact met de makelaar was plezierig en ongedwongen. Tijdens het verkoopproces zijn wij prima op de hoogte gehouden, we wisten elkaar heel snel te bereiken. Kortom, het voor ons toch wel spannende proces verliep dankzij hun deskundigheid prima en leidde tot een geslaagde verkoop.

  24 apr 2024

 • Mevr. Ijmker - de Nijs

  Verkoper

  10,0

  Zeer professionele begeleiding van het hele team. Goed advies. Fijne hulp met styling en er zijn prachtige foto’s gemaakt. Snelle en prettige communicatie.

  19 apr 2024

Alle beoordelingen (57)

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 62 A
1901EM Castricum
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za10:00 - 14:00
 • ZoGesloten

Sociale media