office-banner
Teer Makelaars Beverwijk Logo

Teer Makelaars Beverwijk

Alles onder één dak. Laat je volledig ontzorgen.

Overzicht

8,8

41 beoordelingen

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Teer Makelaars heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Dijk en Waard en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, verzekeringen, hypotheken, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en BOG.


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw, Monument, Bedrijfsruimte, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SEH

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Zonder zorgen en met succes verkopen, aankopen, verhuren en huren.


Al sinds 1874 is Teer dé makelaar van Noord-Holland. Waar de familie Teer ooit begon in Beverwijk, kent ons makelaarskantoor inmiddels zeven vestigingen. Overal in onze regio kom je de bekende, rode verkoopborden tegen. Met onze lange geschiedenis in de lokale markt is Teer een waar begrip te noemen.


Teer heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Dijk en Waard en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, hypotheken, verzekeringen, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en bedrijfsonroerendgoed.


Het team, bestaande uit Nathalie, Mitchel, Jelle en Anne-Roos is gedreven, betrokken, eerlijk, ambitieus en enthousiast. Vanuit Beverwijk staan wij voor u klaar om u te helpen. Persoonlijke aandacht en ontzorging is van groot belang. Elke klant is anders en daarom leveren wij passend maatwerk, de puzzel moet passen, bij elk huis en elke klant opnieuw. Van appartement tot woonhuis, van herenhuis tot landhuis.


Nog leuk om te weten: onze Social Media kanalen hebben een onderscheidend groot bereik, ook onze marketingspecialist weet wat aanspreekt en wat er speelt op de (digitale) woningmarkt. Onze kracht wordt versterkt dankzij de 7 Teer-vestigingen, daardoor wordt de telefoon altijd netjes opgenomen en kunnen er ook op zaterdag bezichtigingen worden ingepland. Ook zijn er combideals mogelijk met Teer Hypotheken, want ook voor een hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht. Hier zijn wij trots op.


Kortom we helpen je gewoon graag verder, bij je thuis of vanuit ons mooie kantoor. Loop gerust binnen voor een kop koffie!


Alles onder één dak

Samen met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs, kunnen we snel schakelen en heb je net dat stapje voor. Ze staan altijd voor je klaar, zelfs in de avonduren en op zaterdag om jou met een passend advies voor jouw situatie te voorzien. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen, denkt aan gezinsuitbreiding of door een echtscheiding of afscheid gaat, onze adviseurs staan voor het volledig ontzorgen van de weg naar een nieuwe levensstijl. We werken samen met meer dan 40 geldverstrekkers en kunnen je hierdoor ook helpen bij het verhogen van je huidige hypotheek, oversluiten, het verduurzamen van je huidige of nieuwe woning, het afsluiten van een tweede hypotheek en nog veel meer.

Vraag onze adviseurs en makelaars de route passend bij jouw situatie.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Makelaar Teer (in Beverwijk) is een makelaardij met veel expertise en deskundigheid aangaande de woningmarkt. Het team straalt het in alle opzichten uit. Vandaar dat er binnen een week een koper voor mijn woning is verkocht. ”

Medewerkers

 • Nathalie Louter - Makelaar
  Nathalie LouterMakelaar
 • Mitchel Wagner - Vastgoedadviseur
  Mitchel WagnerVastgoedadviseur
 • Jelle Paardekooper - Vastgoedadviseur
  Jelle PaardekooperVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
8,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 41 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 72% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,0

  Bij Teer makelaar in Beverwijk werkt een enthousiast team. Door goed advies en onderhandeling, was ons huis heel snel verkocht.

  17 jul 2024

 • Dhr. Goedhart

  Verkoper

  5,0

  Slechte dossier kennis. Drie keer van aanspreekpunt gewisseld. Jonge mensen doen hun best is het net niet.

  8 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Makelaar Teer (in Beverwijk) is een makelaardij met veel expertise en deskundigheid aangaande de woningmarkt. Het team straalt het in alle opzichten uit. Vandaar dat er binnen een week een koper voor mijn woning is verkocht.

  1 jul 2024

Alle beoordelingen (41)

Kantoorgegevens

Breestraat 99
1941EG Beverwijk
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media