office-banner
072Wonen | Broekman Makelaars Logo

072Wonen | Broekman Makelaars

De NVM-makelaar in verhuur en beheer!

Overzicht

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Financieel advies

072wonen is de NVM-verhuurmakelaar die zich uitsluitend specialiseert in het verhuren, aanhuren en beheer van vastgoed. Zo weet u zeker dat uw belang altijd voorop komt!


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Bijzonder beheer, Expat makelaar, Nieuwbouw, Monument, Woningfotografie, Beleggen, Herbestemmen, Kantoren, Recreatie

Certificaten

VastgoedCert

SCVM

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

072wonen is de NVM-verhuurspecialist en één van de weinige NVM kantoren die zich puur alleen specialiseert op verhuur, aanhuur en beheer van vastgoed. Zo kunnen wij garanderen dat u en de woning de aandacht krijgt die het nodig heeft om de perfecte huurder te vinden. We doen er bij 072wonen alles aan om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen. Dat doen we - uiteraard - met goede adviezen op basis van onze ervaring en kennis, maar ook met kennis van de verschillende huurders, puntentelling, nieuwe wet- en regelgeving en bijvoorbeeld huurcommissies.


Kortom: we zijn niet alleen een specialist in huur, maar ook een kennisbank voor u en uw woning!


Vanaf april is 072wonen samengaan met Broekman Makelaars. Deze samenwerking betekent een spannende stap voorwaarts in onze groei en dienstverlening.

De verhuur- en beheerafdelingen van beide makelaarskantoren zullen worden samengevoegd. Om de integratie soepel te laten verlopen, blijft Hans uiteraard zijn vertrouwde rol vervullen. Daarnaast wordt ons team uitgebreid met een aantal ervaren medewerkers. In verband met de uitbreiding van het team is vanaf 1 april ons kanoor gevestigd op het Geert Groteplein 21 in Alkmaar. Dat is al enkele jaren een bestaande vestiging van Broekman Makelaars.


Terugkijkend op onze geschiedenis, begon Hans van Beusekom in 2009 met de overname van de Rotsvast-Groep Alkmaar op de historische locatie aan de Kanaalkade in Alkmaar. In 2012 werd de samenwerking met de Rotsvast-Groep beëindigd en werd 072huren in de markt gezet als onafhankelijk verhuurmakelaar. In 2015 werd naam veranderd naar 072wonen. In de loop der jaren heeft 072wonen zich ontwikkeld tot één van de grotere spelers in de regio Groot-Alkmaar op het gebied van verhuur en beheer van vastgoed.


Wij zijn ervan overtuigd dat de samenvoeging met Broekman Makelaars een positieve ontwikkeling is die onze krachten en kennis bundelt en onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau tilt.


Broekman Makelaars is namelijk met 4 kantoren in de regio Alkmaar (2)/Heerhugowaard/De Rijp én meer dan 40 jaar ervaring een toonaangevende partij in de makelaardij. Broekman Makelaars staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak. Met het lidmaatschap van de NVM voldoet Broekman Makelaars aan de hoogste kennis- en kwaliteitseisen.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Medewerkers

 • Jochem de Koning - Kandidaat-makelaar
  Jochem de KoningKandidaat-makelaar
 • Hans van Beusekom - Vastgoedadviseur
  Hans van BeusekomVastgoedadviseur
 • Marianne van den Mosselaar - Administratief medewerker
  Marianne van den MosselaarAdministratief medewerker

Kantoorgegevens

Geert Groteplein 21
1813 BM ALKMAAR
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten