office-banner
Kolmeijer makelaars Nijmegen Logo

Kolmeijer makelaars Nijmegen

Altijd op basis van "NO CURE NO PAY"

Overzicht

9,0

65 beoordelingen

13

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningstyling, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een andere woning, is het belangrijk dat uw makelaar echt bij u past en inspeelt op uw woonwensen. Een makelaar die een eerlijke waarde geeft over een huis en die u helpt met juridische en bouwkundige adviezen. Zodat u alle tijd heeft voor wat echt belangrijk is bij het kopen van een huis: uw gevoel! Kolmeijer makelaars Nijmegen staat al bijna een decennium lang bekend als dé NVM makelaar met een persoonlijke benadering en maximale inzet tijdens de aan- en verkoop van een woning. Wat onderscheidt ons van andere kantoren?

No Cure No Pay
Als enige kantoor in de regio Nijmegen, hanteren wij het principe No Cure No Pay. Het betekent simpelweg dat u ons pas betaalt als wij daadwerkelijk uw huis hebben verkocht of aangekocht. Dat klinkt misschien logisch, maar alle makelaars maken direct kosten als ze voor u aan de slag gaan en bij andere kantoren worden deze standaard aan u doorberekend; ook als de diensten u niets opgeleverd hebben. Bij ons is dat anders. Mocht u als verkoper na een tijdje besluiten om uw huis weer van de markt te halen, dan rekenen wij geen intrekkingskosten. En als u als aankoper uiteindelijk geen woning via ons koopt, dan kunt u kosteloos onze samenwerking beëindigen.

Sterk door service
Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een grote betrokkenheid bij uw woonwensen. Wij weten precies wat er speelt op de huizenmarkt in onze regio en delen deze kennis met onze klanten, zodat we samen direct kunnen inspelen op de kansen en mogelijkheden die er voor u zijn. U kunt erop rekenen dat wij ons maximaal inzetten om voor u het beste resultaat te bereiken. De combinatie van het zakelijke en het persoonlijke levert nèt iets meer op: een goede financiële afloop, een beter gevoel.

Aantrekkelijke courtages
Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend. Vooraf wordt duidelijk met u afgesproken welke courtage wordt gehanteerd en wat u daarvoor mag verwachten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend op ons kantoor te komen praten over de prijzen van onze verschillende diensten.

Hoge verkoopsnelheid en Hoge opbrengst
Wij kunnen helaas geen vast tijdpad aangeven als het gaat over de verkoop van uw huis. De verkoopsnelheid hangt immers altijd af van de algemene situatie op de huizenmarkt en specifieke kenmerken van uw woning, zoals de locatie en de staat van onderhoud. Maar we garanderen u wel de hoogst mogelijke opbrengst. Het gaat ons er niet om dat uw woning binnen een dag verkocht is maar wel dat we er alles aan hebben gedaan om de beste deal er voor u uit te halen. Dit kan betekenen dat we soms een paar dagen extra nemen om meer mensen te laten kijken.

Eerlijke reviews
Op funda kunt u van ons kantoor een paar honderd reviews lezen. Dit zijn allemaal reviews van onze eigen klanten. Wij zijn trots op de hoge beoordelingen en we zijn zuinig op onze ambassadeurs. Als eerste makelaar in Nederland werken wij samen met attensie.nl waarmee wij onze ambassadeurs kunnen belonen. Het percentage klanten dat via via bij ons binnenkomt is erg hoog (43%). Het is dus niet voor niets dat wij zuinig zijn op onze ambassadeurs.

Wij blijven innoveren
Al sinds onze overname in 2005 zijn wij bezig geweest met nieuwe innovaties binnen de makelaardij. Wist u bijvoorbeeld dat wij in 2012 het eerste makelaarskantoor waren die een virtuele rondleiding kon aanbieden! Onze eigen veilingsite en vodem.nl zijn ook initiatieven die we zelf hebben bedacht en hebben ontwikkeld. Maar ook kleine dingen zoals het rechtstreekse contact via whatsapp met onze klanten zijn dingen waar wij als eerste mee zijn begonnen. Ook op het gebied van duurzaamheid proberen wij zoveel mogelijk ons steentje bij te dragen. Ons kantoor is duurzaam gebouwd en recent hebben we een aantal elektrische auto's aangeschaft. En tot slot verzamelen wij elk jaar tweedehands speelgoed in, die wij tijdens de sinterklaasperiode weggeven aan Nijmeegse kinderen die het wat minder breed hebben.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Zegers, Verkoper in 2024

“Vanaf de start prettig contact gehad met makelaar Mark. Hij en zijn team zijn betrokken vanaf het begin tot eind. De communicatie verloopt prettig en op een moderne manier. Er is snel te schakelen. Tijdens het proces werden we de hele tijd op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bezichtigingen en verkoop. Niets op aan te merken. ”

Medewerkers

 • Rolf R.B. Zegger - NVM-makelaar (directeur)
  Rolf R.B. ZeggerNVM-makelaar (directeur)
 • Patrick J.M. van Haandel - NVM-makelaar (directeur)
  Patrick J.M. van HaandelNVM-makelaar (directeur)
 • Mark Broekmeijer - NVM-makelaar
  Mark BroekmeijerNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 65 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 35% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  6,2

  Aantal zaken betreft huis (aanwezigheid opbergruimte, screens, rolluik) waren niet aan kopers benoemd/op gewezen. Terwijl dit wel extra pluspunten waren van het huis. En ook omdat we de makelaar daar nadrukkelijk op hadden gewezen. Werd juist groepsapp aangemaakt voor (medewerkers) makelaar en ons voor snellere communicatie, maar op vragen daarop werd vervolgens niet gereageerd.

  31 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  7,5

  Contact verliep goed. Soms pas op het laatste moment afstemming gehad over een bieding en in een enkele geval was helemaal geen afstemming mogelijk. Bereikbaarheid van het hoofdkantoor was wel altijd heel goed.

  29 apr 2024

 • Mevr. van Nuland

  Verkoper

  8,5

  Erg fijne makelaar, veel kennis en zeer kundig. Contact verliep zowel met makelaar als met het makelaarskantoor erg fijn en vlot.

  27 mrt 2024

Alle beoordelingen (65)

Kantoorgegevens

Tooropstraat 11
6521NH Nijmegen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media