office-banner
Fontein Makelaardij Logo

Fontein Makelaardij

Uw betrouwbare NVM-makelaar voor regio Nijmegen!

Overzicht

9.5

35 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Op zoek naar een NVM makelaarskantoor waar persoonlijke benadering en deskundigheid typische kenmerken zijn? Dan bent u bij Fontein Makelaardij aan het juiste adres! Wij werken met een actief klantenbeoordelingssysteem, waarmee klanten maar ook kijkers ons werk beoordelen. Al deze beoordelingen zijn in te zien via https://www.fonteinmakelaardij.nl/Beoordelingen/.

Als makelaarskantoor houden wij ons bezig met de verkoopbegeleiding van particuliere opdrachtgevers. Aangezien wij een compacte portefeuille bezitten kunnen we onze opdrachtgevers zeer persoonlijke aandacht geven.

FUNDAPAKKET: ook bij Fontein Makelaardij kunt u voor deeldiensten kiezen. Verkoop zelf uw woning via Fontein Makelaardij voor maar € 1.450,- inclusief BTW (inclusief professionele fotoshoot en inmeting van de woning).


Daarnaast bieden wij ondersteuning bij mensen die willen voorkomen dat ze een "kat in de zak" kopen... de aankoopbegeleiding dus. Laat u bijstaan op onder andere het juridisch en bouwkundig vlak. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Uiteraard leveren wij op korte termijn complete en betrouwbare en gevalideerde taxatierapporten (NWWI) die door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Een rapport binnen 1 à 2 werkdagen is normaliter geen probleem.

Ons werkgebied heeft Nijmegen als middelpunt en loopt over in de omliggende gemeenten.

Wilt u er meer over weten? Bel of e-mail ons.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Susan Peters, Verkoper in 2024

“Het was een fijne samenwerking met Maarten. Hij is enthousiast, betrokken, meedenkend, rustig en duidelijk in de communicatie. Alle stappen rond de verkoop zijn goed en vlot verlopen en hij is bovendien altijd bereikbaar. Een aanrader! ”

Medewerkers

 • M. Fontein - NVM-makelaar
  M. FonteinNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.5

Het gemiddelde is gebaseerd op 35 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Daniel Weeteling

  Verkoper

  8.8

  We hebben ons huis verkocht in Arnhem maar we wilden deze makelaar uit Nijmegen vanwege zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid en dat bleek een goede keuze! Hij heeft goede kennis van zaken. De communicatie verliep heel natuurlijk en soepel, korte lijntjes. We zijn blij dat we hem als makelaar hadden want hij heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop!

  6 apr 2024

 • Dhr. Bas van Ooijen

  Verkoper

  9.5

  Maarten heeft ons enorm goed en prettig geholpen bij de verkoop van onze woning. Dat begon met een afspraak om de waarde van onze in te schatten wat op zeer korte termijn mogelijk was. Dat was voor ons enorm waardevol aangezien we ook snel wilde schakelen met onze financieel adviseur om een bod op de nieuwe woning uit te brengen. Vervolgens in het gehele verkooptraject is de communicatie en snelheid van het gehele traject helemaal naar wens verlopen. Vanuit de mensen die een bezichtiging hadden van onze woning hebben wij later ook feedback ontvangen dat zij de makelaar ook als enorm prettig hebben ervaren. Dankjewel Maarten!

  23 feb 2024

 • Mevr. Susan Peters

  Verkoper

  10.0

  Het was een fijne samenwerking met Maarten. Hij is enthousiast, betrokken, meedenkend, rustig en duidelijk in de communicatie. Alle stappen rond de verkoop zijn goed en vlot verlopen en hij is bovendien altijd bereikbaar. Een aanrader!

  20 feb 2024

Alle beoordelingen (35)

Kantoorgegevens

Staringstraat 11
6521 AE NIJMEGEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media