office-banner
Broeckx Makelaars Logo

Broeckx Makelaars

Maakt wonen leuk!

Overzicht

9,2

84 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Omschrijving

Wat doen wij voor u?


Wij maken werk van uw woonplezier!


Een huis hoort te voelen als een warme jas. Als deze jas niet meer goed past kunnen wij u helpen. Dit doen wij door het geven van deskundig en betrouwbaar advies. Dat wat het beste is voor u, niet voor onszelf. Hetgeen terug te lezen is in onze uitstekende reviews.


Door de verkoop van uw woning bij ons in handen te geven legt u de zorg om uw verhuiswens te realiseren neer bij onze medewerkers. Deze medewerkers denken met u mee, zijn gedreven en creatief. En dat komt goed van pas in een markt waar woningen niet meer vanzelf worden verkocht. Onze makelaars hebben zich o.a. gespecialiseerd op wijkniveau en weten daardoor precies wat er speelt en hoe de markt zich lokaal ontwikkeld. Door onze unieke en actieve aanpak verkopen wij 1 op de 3 woningen in de regio!


Of u nu groter, kleiner of in een nieuwer huis wilt wonen, wij helpen u graag deze verhuiswens te realiseren. Al ruim 50 jaar staan wij onze opdrachtgevers bij en zijn alleen tevreden als u tevreden bent. Zo bouwen wij aan lange termijn relaties.


Maak vrijblijvend kennis en raak overtuigd van onze kennis en professionele aanpak. Wij zullen u niet teleurstellen.

Ook kunnen wij u bijstaan in het beantwoorden van uw financiële vraagstukken door het inzetten van onafhankelijke hypotheek- en financieel adviseurs die voor u de beste voorwaarden en condities weten te bieden.


Specialiteiten:


Woningverkoop en verhuur


Aankoopadvies


Taxaties


Verhuur en verkoop Bedrijfsobjecten

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van Hemert, Verkoper in 2024

“Ruud was altijd goed bereikbaar, of belde/appte me zéér snel terug indien nodig. Aangezien ik vaak in het buitenland verbleef tijdens de verkoop, heeft Ruud alles voor mij uit handen genomen en werkelijk alles voor mij geregeld. Binnen no time hadden we mijn appartement voor een mooie prijs verkocht. De communicatie ervaarde ik als open, direct en eerlijk. Erg fijn om te weten waar je aan toe bent. De (uiteindelijke verkoop-) waarde kwam exact overeen, zoals hij als indicatie vermeld had. Ik voelde me volledig ontzorgd tijdens de verkoop en het vertrouwen met goede gevoel, wat ik erbij had werd bevestigd. Ook de medewerksters op het kantoor waren zéér behulpzaam. Aan de telefoon, via de mail en ze hebben me zelfs geholpen met het scannen van benodigde documenten (voor de notaris). Bij Broeckx Makelaars te Helmond werken toppers! En ik kan iedereen van harte aanbevelen om zaken met hen te doen... Nogmaals vele malen dank en warme groet, Nova van Hemert”

Medewerkers

 • Xavier Broeckx - NVM-makelaar (directeur)
  Xavier BroeckxNVM-makelaar (directeur)
 • Ruud Hesen - NVM-makelaar
  Ruud HesenNVM-makelaar
 • Erik van den Berkmortel - NVM-makelaar
  Erik van den BerkmortelNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 84 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. van Hemert

  Verkoper

  10,0

  Ruud was altijd goed bereikbaar, of belde/appte me zéér snel terug indien nodig. Aangezien ik vaak in het buitenland verbleef tijdens de verkoop, heeft Ruud alles voor mij uit handen genomen en werkelijk alles voor mij geregeld. Binnen no time hadden we mijn appartement voor een mooie prijs verkocht. De communicatie ervaarde ik als open, direct en eerlijk. Erg fijn om te weten waar je aan toe bent. De (uiteindelijke verkoop-) waarde kwam exact overeen, zoals hij als indicatie vermeld had. Ik voelde me volledig ontzorgd tijdens de verkoop en het vertrouwen met goede gevoel, wat ik erbij had werd bevestigd. Ook de medewerksters op het kantoor waren zéér behulpzaam. Aan de telefoon, via de mail en ze hebben me zelfs geholpen met het scannen van benodigde documenten (voor de notaris). Bij Broeckx Makelaars te Helmond werken toppers! En ik kan iedereen van harte aanbevelen om zaken met hen te doen... Nogmaals vele malen dank en warme groet, Nova van Hemert

  30 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  4,5

  communicatie gebrekkig, nihil. weinig of geen overleg nu blijkt dat bij de lijst van zaken deze is niet gecommuniceerd er dingen verkeerd zijn gegaan er is niet naar gekeken geen uitleg en mogen we nu zelf gaan oplossen niet netjes de begeleiding was erg slecht we zullen Broeckx dan ook niet aanraden bij derden.

  1 mei 2024

 • Dhr. Hagen

  Verkoper

  9,0

  Plezierig contact, ongedwongen sfeer. Na iedere bezichtiging of ontwikkeling direct verslag. Altijd bereid onze vragen te beantwoorden.

  30 apr 2024

Alle beoordelingen (84)

Kantoorgegevens

Mierloseweg 3
5707 AA HELMOND
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media