office-banner
VAN DEN BERG MAKELAARDIJ Logo

VAN DEN BERG MAKELAARDIJ

Persoonlijk en volle aandacht

Overzicht

9,2

2 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Nieuwbouw, Winkels

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Uw huis verkopen is teamwork, tussen u als opdrachtgever en ons kantoor. Op de wijze die voor u het beste werkt gaan we voor u aan de slag bij het verkopen van uw woning. We nemen u de zorgen uit handen en geven u de “full service” voor een vast en concurrerend tarief.


Ik heb de woning gezien waar ik wil wonen, maar wat is deze nu echt waard? Kan ik deze kopen zonder zorgen?


We staan u graag bij tijdens het aankopen van een woning. Vanaf € 1.250,- start ons tarief voor aankoopbegeleiding We vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.


Van den Berg Makelaardij B.V. is sinds 1978 een vertrouwde naam in Sint-Oedenrode en omgeving. Een naam die staat voor een complete dienstverlening in onroerend goed. Als NVM-makelaar is van den Berg Makelaardij helemaal thuis in de onroerend goed markt. Door onze keuze van uitsluitend onroerend goed en taxaties zijn wij strikt onafhankelijk en koppelen onze belangen niet aan het eventueel sluiten van verzekeringen en hypotheken.

Wij kennen onze markt en staan borg voor een deskundig en betrouwbaar advies. Een advies op maat dat rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden. Kortom, voor al uw onroerend goed zaken, de verkoop van uw woning, aankoopadvies, verhuur of huur van uw winkel of bedrijfspand, maar ook bij nieuwbouw, initiëren van projecten en adviezen is van den Berg Makelaardij een bedrijf waar u zaken mee kunt doen.

Ook voor taxaties kunt u bij ons terecht. Want behalve NVM-makelaar is van den Berg Makelaardij ook Erkend Taxateur, voor zowel woning taxaties maar ook voor bedrijfsmatig onroerend goed, en dus ook voor gecombineerde woon en werk objecten. Met name op het gebied van bedrijfsmatige taxaties voor diverse doeleinden zoals verkoop, financiering, successie en fiscale afrekening van uw winkel, kantoor, bedrijfshal, etc. zijn wij gecertificeerd en deskundig in onze regio en heeft u door de structuur van ons kantoor altijd een rechtstreeks aanspreekpunt.


Wij taxeren voor diverse banken, assurantiekantoren, accountants, overheden en particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ook voor een taxatie in verband met echtscheiding of successie, minnelijke waardering en mediation kunnen wij u van dienst zijn.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. de Bresser, Verkoper in 2022

“Martijn heeft ons heel fijn geholpen in onze zoektocht naar een nieuw huis. Hij was altijd goed bereikbaar en gaf snel, betrouwbaar en persoonlijk advies. Hij nam de moeite om rond iedere bezichtiging even uitleg te geven aan onze keukentafel, dat was erg prettig. Toen ons huis in de verkoop moest, hadden ze alles in rap tempo geregeld. Super!”

Medewerkers

 • Rien van den Berg - Directeur
  Rien van den BergDirecteur
 • Martijn van den Berg - NVM-makelaar (directeur)
  Martijn van den BergNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 2 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verhuurder

  9,5

  Het contact was prettig, er wordt goed gecommuniceerd en meegedacht over de mogelijkheden van het pand. Snel resultaat op mijn zoek opdracht.

  10 aug 2022

 • Mevr. de Bresser

  Verkoper

  9,0

  Martijn heeft ons heel fijn geholpen in onze zoektocht naar een nieuw huis. Hij was altijd goed bereikbaar en gaf snel, betrouwbaar en persoonlijk advies. Hij nam de moeite om rond iedere bezichtiging even uitleg te geven aan onze keukentafel, dat was erg prettig. Toen ons huis in de verkoop moest, hadden ze alles in rap tempo geregeld. Super!

  26 jul 2022

Alle beoordelingen (2)

Kantoorgegevens

Koninginnelaan 5
5491HA Sint-Oedenrode
 • Ma09:00 - 20:00
 • Di09:00 - 20:00
 • Wo09:00 - 20:00
 • Do09:00 - 20:00
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media