office-banner
vb&t Makelaars Logo

vb&t Makelaars

Woning verkopen? Wij ontzorgen jou van A tot Z!

Overzicht

9.2

47 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Wil je groter wonen, kleiner wonen, naar een appartement of naar een woning, wat ook de reden is, je wil een huis verkopen en/of kopen.

Wat wij doen is jouw wens vervullen door een concrete aanpak! Waarbij we ook kunnen meedenken aan tijdelijke huisvesting/een huurwoning.

Jouw huis verkopen?

Wanneer je een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met je heeft, de lokale woningmarkt goed kent en doordacht verkoopplan samenstelt, en waarbij je via een digitaal dossier continue op de hoogte blijft, dan passen wij perfect bij jou!!

Heb je verkoopplannen? Maak dan kennis met één van onze makelaars voor een gratis waarde indicatie en hoor meer over onze transparante dienstverlening (EASIE).

Een huis kopen?

Bij het aankopen van een huis komt veel kijken. Bijvoorbeeld wat is de waarde, hoe kun je zo aantrekkelijk mogelijk kopen en hoe worden jouw belangen goed vastgelegd in een koopovereenkomst. Onze makelaars helpen je graag met hun kennis en ervaring. Zeker in deze markt waarbij de woningen sneller worden verkocht, is het fijn om iemand naast je te hebben staan die de weg weet!

Heb je plannen om een huis aan te kopen? Dan vertellen wij je graag in een gesprek hoe wij jou verder kunnen helpen met onze aanpak.

Over ons

Door de jarenlange ervaring van onze makelaars in de provincie Noord-Brabant (vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Helmond), weten zij als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt. De vraag naar een traditioneel verkoopproces wordt steeds kleiner. De vraag naar een op maat gemaakt verkoopmodel wordt steeds groter waarbij vaste tarieven zeer wenselijk worden. Als antwoord op deze verandering hebben wij een nieuw makelaarsmodel geïntroduceerd. Met Easie by vb&t stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever, maken wij de keuze voor een specifiek pakket, waarbij je als onze opdrachtgever precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 3 pakketten opgesteld, voor de aankoop van jouw woning hebben wij 2 pakketten opgesteld, met alle verschillende samenstelling zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen. Daarbij kun je altijd er voor kiezen om extra diensten af te nemen.

Wil je concretere informatie over de huizenmarkt in Eindhoven, Helmond of Den Bosch of kennis maken met onze makelaars? Onze makelaars staan je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan op een van onze kantoren, of bij jou thuis. In onderling overleg, zijn er ook buiten de reguliere openingstijden mogelijkheden voor een afspraak. De tevredenheid van onze klanten hangt af van het voldoen aan de verwachtingen. Wij zullen in de beginfase dan ook alle verwachtingen vanuit jou als opdrachtgever en vanuit ons kenbaar maken om zo tot een prachtig resultaat te komen voor beide partijen. Onze klantbeoordelingen bevestigen dit!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Guelen, Verkoper in 2024

“Erg enthousiaste en kundige makelaar, Ton Loverbosch, en prima ondersteuning van Vb&t bureau, Christel Nooijen-van Lierop. Prima begeleiding en voorlichting, geweldig resultaat behaald.”

Medewerkers

 • Patricia Verhappen-Goudswaard - Makelaar (directeur)
  Patricia Verhappen-GoudswaardMakelaar (directeur)
 • Ton Loverbosch - Kandidaat-makelaar
  Ton LoverboschKandidaat-makelaar
 • Saphira de Hart - Taxateur
  Saphira de HartTaxateur
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 47 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 73% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Guelen

  Verkoper

  10.0

  Erg enthousiaste en kundige makelaar, Ton Loverbosch, en prima ondersteuning van Vb&t bureau, Christel Nooijen-van Lierop. Prima begeleiding en voorlichting, geweldig resultaat behaald.

  24 apr 2024

 • Dhr. Van Ommen

  Verkoper

  10.0

  Veelal telefonisch, snelle reactie, deskundig advies, komen afspraken na. Kennen de ontwikkelingen in regio goed.

  19 apr 2024

 • Dhr. Arens

  Verkoper

  10.0

  VB&T als verkoopmakelaar een aanrader! Met hun vakkennis en enthousiasme hebben ze ons huis snel en succesvol verkocht. De positieve energie en professionele aanpak maakten het proces soepel en plezierig. Als je een betrouwbare verkoopmakelaar zoekt die resultaten levert, kies dan voor VB&T. Ze zijn geweldig!

  16 apr 2024

Alle beoordelingen (47)

Kantoorgegevens

Vestdijk 180
5611 CZ EINDHOVEN
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak

Sociale media