office-banner
Janssen Steijlen Logo

Janssen Steijlen

thuis op iedere locatie

Overzicht

9,4

42 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Beleggen, Bedrijfsruimte, Herbestemmen, Horeca, Kantoren, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Janssen Steijlen, thuis op iedere locatie Als het gaat om wonen en werken heeft ieder mens unieke wensen. Het maakt dan niet uit of u wereldburger, starter op de woningmarkt, ondernemer of een vreemde vogel bent. U woont of werkt graag op een eigen nest, dat past bij de omstandigheden en wensen van het moment. Janssen Steijlen, thuis op iedere locatie heeft als doel u hierin te voorzien.Wij, Jac Janssen en Freek Steijlen, beiden NVM makelaar-taxateur o.g., hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de makelaarsbranche. Voorheen als eigenaren van Janssen Steijlen Lommers Makelaars en Qualitas Bedrijfsmakelaars Veldhoven, maar inmiddels alweer geruime tijd onder het label Janssen Steijlen, thuis op iedere locatie, met kernwaarden die bij onze visie en toekomst passen. Hierdoor kunnen wij volledig op de verkoop- of aankoopwens van de klant inspelen. U kunt bij ons terecht voor zowel de aan- en verkoop van uw woning en uw bedrijfshuisvesting. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk. Zonder de hulp van onze dames van de binnendienst zou dit allemaal onmogelijk zijn. Zij verrichten met veel enthousiasme de diverse dagelijkse kantoorwerkzaamheden en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Passie, betrokkenheid, authenticiteit, eerlijkheid, uitdaging, avontuur en gastvrijheid zijn onze kernwaarden en vormen het DNA van ons bedrijf. De klant staat bij ons altijd centraal en daarom zijn communicatie, gastvrijheid en een persoonlijke benadering een belangrijke factor als het om klantencontact gaat.

Janssen Steijlen is ook gespecialiseerd in het begeleiden van expats bij hun zoektocht naar een koopwoning of bij de verkoop van de huidige woning. Verder organiseren wij regelmatig voorlichtingsmiddagen en guided bus tours voor hen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om ze te beantwoorden.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Annemie, Verkoper in 2024

“Zeer aan te bevelen makelaar...en ook zijn back office medewerkster Luna niet te vergeten, heldere uitleg...alles perfect verlopen.”

Medewerkers

 • G.B.M. (Freek) Steijlen - NVM-makelaar (directeur)
  G.B.M. (Freek) SteijlenNVM-makelaar (directeur)
 • J.H.A.M. (Jac) Janssen - NVM-makelaar (directeur)
  J.H.A.M. (Jac) JanssenNVM-makelaar (directeur)
 • Susanne Meurkens - Makelaar
  Susanne MeurkensMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 42 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 84% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Zeer goed geholpen bij zowel aan als verkoop!! Uitermate tevreden met de service en begeleiding die wij vanuit het makelaarskantoor hebben mogen ontvangen.

  14 mei 2024

 • Mevr. Annemie

  Verkoper

  10,0

  Zeer aan te bevelen makelaar...en ook zijn back office medewerkster Luna niet te vergeten, heldere uitleg...alles perfect verlopen.

  1 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Service en begeleiding helemaal top! Zeer vakkundig, behulpzaam, goed bereikbaar, duidelike communicatie en klantvriendelijk.

  24 apr 2024

Alle beoordelingen (42)

Kantoorgegevens

Provincialeweg 80 c
5503HJ Veldhoven
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media