office-banner
Slippens Vermeer Makelaars Logo

Slippens Vermeer Makelaars

Overzicht

9.2

28 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Aankoop


Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Ons kantoor

Slippens Vermeer Makelaars en Taxateurs o.g. is een jong makelaarskantoor, dat zowel de particuliere markt (woningen) als de zakelijke markt (bedrijfshuisvesting) bedient.

In januari 2000 is het kantoor door Paul Slippens en Pascal Vermeer opgericht. Sinds die tijd heeft Slippens Vermeer al een belangrijke plaats in de markt veroverd. Beide partners zijn zelf als makelaar op het kantoor werkzaam. Pascal Vermeer is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen, Paul Slippens voor de aan- en verkoop en tevens verhuur van commercieel onroerend goed.

Enthousiasme is de sleutel tot succes bij Slippens Vermeer. We bieden u als klant veel service en betrekken u in het totale aan- of verkoopproces. Onze uitgangspunten hierbij zijn een no-nonsense aanpak en klantgerichte oplossingen. Het begeleiden en adviseren van onze opdrachtgevers en uiteindelijk de meest optimale prijs voor hen te realiseren is voor ons telkens weer de uitdaging.

De aankoop

De aankoop van een huis is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig NVM makelaar.
Onze dienstverlening bij de aankoop van een huis begint meestal met een oriënterend gesprek. We inventariseren samen wat u wel en wat u niet wilt. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar uw droomhuis. Continu zijn wij alert op het aanbod in de markt. Dat doen we op verschillende manieren.

Uiteraard zoeken we voor u in ons eigen woningaanbod. Daarnaast zijn wij via het NVM uitwisselingssysteem volledig op de hoogte van het aanbod van alle makelaars die bij de NVM zijn aangesloten. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij verder goede contacten met niet aangesloten NVM kantoren en particulieren. Deze ingrediënten vormen de basis voor een succesvolle zoekopdracht. Telefonisch, per fax of per e-mail houden wij u op de hoogte van het aanbod.

Wij begeleiden u bij het bezichtigen van panden die aan uw wensen voldoen. Hebben we de ideale woning voor u gevonden, dan adviseren wij u over alle aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken: de marktwaarde, de ligging, de bestemming, de bouwkundige staat.

Wij adviseren u over de prijs en voeren voor u de onderhandelingen. Voor u de meest optimale prijs realiseren is voor ons de uitdaging. Maar we hebben ook oog voor andere belangrijke voorwaarden zoals bijvoorbeeld de aanvaardingstermijn. Als de koop rond is neemt Slippens Vermeer samen met u de koopakte door. Kort voor de notariële overdracht controleren we met u nog een keer de woning. Het aankoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van het pand plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wilt u meer informatie dan bent u van harte welkom voor een verhelderend gesprek op ons kantoor.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. SREERAMBHATLA, Verkoper in 2024

“Chanell. Dank je wel voor je professionaliteit en klantgerichtheid. Je hebt ons goed begeleid bij de verkoop gezien jouw goede kennis van de markt. ”

Medewerkers

 • P.J. (Pascal) Vermeer - NVM-makelaar
  P.J. (Pascal) VermeerNVM-makelaar
 • Drs. P.E.M. (Chanell) van Os - NVM-makelaar
  Drs. P.E.M. (Chanell) van OsNVM-makelaar
 • Boukje van Mierlo
  Boukje van Mierlo
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 28 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 71% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. SREERAMBHATLA

  Verkoper

  9.5

  Chanell. Dank je wel voor je professionaliteit en klantgerichtheid. Je hebt ons goed begeleid bij de verkoop gezien jouw goede kennis van de markt.

  29 mrt 2024

 • Mevr. Panken

  Verkoper

  8.0

  Een prima en betrouwbare makelaar. Ik werd steeds op de hoogte gehouden hoe de bezichtigingen verliepen en het contact met alle medewerkers verliep prettig. Zeker aan te bevelen

  11 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.0

  Fijne makelaar. Professioneel. Goede begeleiding duidelijk. Kunt alles vragen duidelijke uitleg. Gewoon top

  29 feb 2024

Alle beoordelingen (28)

Kantoorgegevens

Pastoor Harkxplein 4
5614 HX EINDHOVEN
 • MaGesloten
 • DiGesloten
 • WoGesloten
 • DoGesloten
 • VrGesloten
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website