office-banner
COPPELMANS MAKELAARDIJ Logo

COPPELMANS MAKELAARDIJ

Meer dan een Makelaar !!

Overzicht

9.5

25 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur

 • Financieel advies

Ben je op zoek naar jouw droomhuis of wil je jouw woning verkopen in de huidige dynamische markt? Maak je geen zorgen, Coppelmans Makelaardij is hier om het verschil te maken. Voor, tijdens en na de transactie, want wij zijn meer dan een Makelaar!


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Buitenlands vastgoed, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Coppelmans Makelaardij met als werkgebied Brainportregio Eindhoven (oa. Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Bergeijk. Heeze-Leende etc.)
is u graag van dienst bij:- Verkoop- Aankoop- Verhuur- Taxaties (ook NWWI !)- Vastgoed(investerings)vraagstukken- Internationaal Onroerend Goed.


Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik u iets meer te vertellen over ons kantoor.Coppelmans Makelaardij: een succesvol makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. Dat merkt u meteen. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor, maar een team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn, en geen nummers en waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.Coppelmans Makelaardij timmert sinds 2003 met veel succes aan de weg, zowel in de bestaande bouw als in de markt van nieuwbouw- en renovatieprojecten.


Onze visie is, dat er steeds sprake moet zijn van een duidelijke meerwaarde: een betere service, een duidelijke eigen visie, een herkenbare eigen stijl.Coppelmans Makelaardij is opgericht door Jacqueline Coppelmans-Janssen. Zij is beëdigd makelaar en taxateur en is als geen ander thuis in de vastgoedwereld in Waalre, Eindhoven en omgeving.Sinds 1 maart 2018 zijn wij gevestigd aan de Elzentlaan 27 in Eindhoven. Op deze prachtige en centrale plek, in het hart van Brainportregio Eindhoven, bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over al uw vragen met betrekking tot aankoop, verkoop, verhuur, (NWWI-)taxaties of andere vastgoed(investerings)vraagstukken.


Waarom bent u voor deze zaken bij ons aan het juiste adres? Het is een ABC-tje. Een goede makelaar heeft Aandacht en is Betrokken. We spannen ons tot het uiterste in om de aankoop of verkoop onder voor u gunstige condities tot stand te brengen. ‘En die C dan?’, zult u zeggen. Die staat voor Coppelmans !


En mocht u tot de conclusie komen dat uw huidige woning niet meer correspondeert met uw woonwensen, dan weet u vanaf nu Coppelmans Makelaardij aan de Elzentlaan 27 in Eindhoven te vinden.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Reijnen, Verkoper in 2023

“Heel fijn, professioneel en integer contact gehad. Eric en Jacqueline hebben ons ontzettend goed geholpen bij het gehele proces. Ik kan hen van harte aanbevelen. Makelaardij met het hart op de goede plek. ”

Medewerkers

 • Jacqueline Coppelmans-Janssen - NVM-makelaar
  Jacqueline Coppelmans-JanssenNVM-makelaar
 • Erik Coppelmans - Directeur
  Erik CoppelmansDirecteur
Beoordelingen gemiddelde
9.5

Het gemiddelde is gebaseerd op 25 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 71% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Van der Velden

  Verkoper

  9.5

  Altijd heldere communicatie, duidelijk en nemen snel contact op om antwoorden te geven en afspraken te maken met kijkers. Aanrader! Heel blij met hun ondersteuning voor ons en ook invoelend naar mijn ouders.

  11 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.0

  Makelaar met goede marktkennis en netwerk. Geeft goed advies en komt ook echt op voor belang van verkopende partij. Fijne samenwerking gehad en zeker aan te bevelen voor anderen.

  11 jan 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10.0

  Coppelmans heeft ons super goed geholpen met de aan- en verkoop van ons huis. Ze zijn altijd bereikbaar en de communicatie verliep erg soepel. Wat er voor ons uitspringt zijn de goede, eerlijke adviezen en de gemoedelijkheid. Wij kunnen Coppelmans zeker aanbevelen!

  20 dec 2023

Alle beoordelingen (25)

Kantoorgegevens

Elzentlaan 27
5611LG Eindhoven
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak

Sociale media