office-banner
Van Houts Makelaardij Logo

Van Houts Makelaardij

Omdat een goede bezichtiging het verschil maakt!

Overzicht

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Taxaties


Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Engels, Duits

Omschrijving

Van Houts Makelaardij is opgericht in 2003 door Peter en Anke van Houts.

Peter van Houts is al ruim 30 jaar werkzaam in de makelaardij en is na een mooie en gedegen werkervaring in Someren, Helmond en Veldhoven samen met zijn vrouw Anke gestart met het eigen makelaarskantoor.

Een persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Met de bezichtigingen bij aan- en verkoop heeft u altijd met de makelaar zelf van doen. Peter voert de intake gesprekken en doet het merendeel van de bezichtigingen. Hij kent alle huizen van binnen en van buiten en heeft oprecht aandacht voor de kopers waardoor de bezichtigingen altijd heel prettig en spontaan verlopen.

Ons motto: iedere bezichtiging moet een feest zijn!

Anke zorgt ervoor dat op kantoor alles goed geregeld wordt en is degene die u altijd te woord kan staan als u belt. De lijnen zijn hierdoor heel kort. U wordt altijd snel geholpen. Eerlijk en duidelijk staat bij ons hoog in het vaandel.

Van Houts makelaardij richt zich met name op de woningmarkt met als specialisatie verkoop, aankoop en taxaties.

Door de brede werkervaring beslaat het werkgebied Helmond met de omringende dorpen; Asten en Someren en omgeving; alsmede Eindhoven en Veldhoven.

Van Houts makelaardij houdt zich specifiek bezig met aankoop, verkoop en taxaties voor alle doeleinden. Wij doen niet aan verhuur zodat we alle tijd kunnen investeren in ons huizenaanbod.

Je moet het ijzer smeden als het heet is dus een bezichtiging wordt op een zo kort mogelijke termijn ingepland. Wij maken graag tijd voor u vrij.

VERKOOP De verkoop van uw woning wordt benaderd vanuit het unieke van elke woning. Waarom moet de koper juist uw woning kopen ? Aan u als verkoper wordt daarom ook gevraagd de sterke punten van het huis aan ons door te geven die we verwerken in de brochure. We maken pakkende teksten met de high lights van uw huis. Omdat wij de beschrijving van de woning, foto's en presentatie zeer belangrijk vinden geeft u altijd een akkoord voordat uw woning op Funda wordt gepresenteerd.

Bij van Houts makelaardij is uw huis in vertrouwde handen.

Raadpleeg onze uitgebreide brochures en overtuig uzelf. www.uwfundamakelaar.nl www.vanhoutsmakelaardij.nl

Uw funda makelaar www.uwfundamakelaar.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Medewerkers

 • Peter van Houts - NVM-makelaar
  Peter van HoutsNVM-makelaar
 • Anke van Houts - Office manager
  Anke van HoutsOffice manager
 • Joëlle van Houts - Assistent-makelaar
  Joëlle van HoutsAssistent-makelaar

Kantoorgegevens

Dijkstraat 43
5721AN Asten
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website