office-banner
Broeckx makelaars Logo

Broeckx makelaars

Maakt wonen leuk!

Overzicht

9.2

97 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

U zoekt een makelaar die verkoopt? Een makelaar met een persoonlijke aanpak? Ons kantoor bestaat uit een ervaren en enthousiast team dat beschikt over 2 all-round registermakelaars-taxateurs en een zeer klantvriendelijke back-office medewerksters.

We zijn thuis in alle specialismen: verkoop en verhuur van bestaande woningen, aankoop, nieuwbouw, taxaties (ook NWWI), hypotheken en verzekeren. Elk lid van ons team heeft zijn/haar eigen persoonlijke stijl en staat voor u klaar.

Ons kantoor is makkelijk te vinden in het centrum van Gemert. Buiten de reguliere werktijden zijn wij uiteraard op afspraak ook bereikbaar in de avonduren en weekenden. We zijn al ruim 19 jaar actief binnen de Gemeente Gemert-Bakel, Boekel, Laarbeek en wijde omgeving. Onze persoonlijke en pro-actieve aanpak zorgt voor een prettige samenwerking met inmiddels honderden opdrachtgevers. Dankzij ons grote netwerk beschikken we over een uitgebreid zoekersbestand waar telkens weer kopers uit voort komen.

Wilt u een keer kennis maken met ons team en onze unieke werkwijze? Bel voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek met 0492-363038 en één van onze makelaars zal u graag uiteenzetten hoe wij een perfecte dienstverlening combineren met een voordelig tarief.

Sinds jaar en dag hebben onze kantoren een leidende positie binnen de makelaardij in Gemert, Helmond en de Peel.

Loop eens binnen of bel voor een afspraak.

Team Broeckx makelaars

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Anjo van den Boomen, Verkoper in 2024

“Fantastisch, kennis van de markt, vriendelijk, goede begeleiding en heel snel verkocht. Er is steeds overleg geweest waar nodig. Kortom Bart Verbakel is een geweldig fijne makelaar. ”

Medewerkers

 • Bart Verbakel - NVM-makelaar
  Bart VerbakelNVM-makelaar
 • Geert van den Eijnde - NVM-makelaar
  Geert van den EijndeNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 97 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.8

  Wij zijn erg tevreden over hoe de verkoop van ons huis is gegaan. We hebben eigenlijk alles uit handen gegeven aan de makelaar en gezegd dat hij moest doen wat voor ons het beste zou zijn en dat is heel goed gelukt. Wij hebben er vanaf het begin heel veel vertrouwen in gehad en de samenwerking is heel goed verlopen. Zeker een aanrader.

  20 mei 2024

 • Mevr. Anjo van den Boomen

  Verkoper

  10.0

  Fantastisch, kennis van de markt, vriendelijk, goede begeleiding en heel snel verkocht. Er is steeds overleg geweest waar nodig. Kortom Bart Verbakel is een geweldig fijne makelaar.

  16 mei 2024

 • Dhr. Wouters

  Verkoper

  10.0

  Het contact met de makelaar liep soepel vriendelijk ... bij vragen werd er heel snel gereageerd door de secretaresse in eerste instantie en snel daarna door de makelaar zelf... ook goede afspraken voor de bezichtiging van ons huis...daar hebben we veel hulp van gehad i.v.m. het opruimen en kijk klaar te maken.

  15 mei 2024

Alle beoordelingen (97)

Kantoorgegevens

Elisabethplaats 4
5421 LC GEMERT
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 12:00, 14:00 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media