office-banner
CATO MAKELAARS - LUXEVASTGOED.NL Logo

CATO MAKELAARS - LUXEVASTGOED.NL

LUXURY REAL ESTATE AND MONUMENTS

Overzicht

9,7

14 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur


Specialisaties

Monument, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Welkom bij Cato Makelaars!


Cato Makelaars is een begrip in de Eindhovense woningmarkt. Wij zijn blij en dankbaar dat de meest exclusieve woningen, ons al meer dan 30 jaar worden toevertrouwd door geweldige opdrachtgevers, in een straal van 25 km in en rondom Brainport Eindhoven.


Samen met het Cato Team hebben wij als doel om uw belangen optimaal te behartigen bij verkoop, aankoop of verhuur van luxe villa’s en appartementen. Zowel in de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in monumenten en historische panden.


Cato Makelaars is aangesloten bij NVM, LuxeVastgoed International, Monumentenportaal, NMo en VastgoedCert. Dankzij deze samenwerkingen hebben wij een uitgebreid netwerk in de woningmarkt.


Met zakelijke objectiviteit en emotionele betrokkenheid, werken wij graag samen mét u en werken wij graag samen vóór u!


Wie wil verkopen, aankopen of verhuren, is bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over Cato Makelaars? Neem dan gerust contact met ons op. Bel voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor aan Parklaan 54A te Eindhoven.
Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Mickers, Verkoper in 2024

“Zeer betrokken makelaar, die pro-actief de markt benaderd. Iedere maand 2 “Open Huizen Dagen". Een verademing vergeleken bij de overige makelaars die we kennen. Fantastische en kwalitatieve presentatie van de woning op verschillende media. Een makelaar met passie die enthousiast uitleg geeft tijdens bezichtiging wat de woning voor aspirant kopers kan betekenen. ”

Medewerkers

 • Helmie Kanters RM, Specialisatie Monumenten - NVM-makelaar
  Helmie Kanters RM, Specialisatie Monumenten NVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 14 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 82% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Mickers

  Verkoper

  10,0

  Zeer betrokken makelaar, die pro-actief de markt benaderd. Iedere maand 2 “Open Huizen Dagen". Een verademing vergeleken bij de overige makelaars die we kennen. Fantastische en kwalitatieve presentatie van de woning op verschillende media. Een makelaar met passie die enthousiast uitleg geeft tijdens bezichtiging wat de woning voor aspirant kopers kan betekenen.

  7 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  Prima communicatie en een persoonlijke benadering. Makelaar heeft veel ervaring in deze prijsklasse. Daarnaast heeft ze een formidabel team achter zich staan ! Ook voor de internationale markt kunnen we haar aanbevelen. Al met al een professionele benadering met duidelijke afspraken. Een huis verkopen is een grote stap in je leven en deze makelaar heeft ons daar heel goed in begeleid.

  2 apr 2024

 • Mevr. van Schijndel - van den Heuvel

  Verkoper

  9,8

  Top makelaar die er alles aan doet om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Altijd een kort lijntje en ze geeft je ook echt het gevoel dat je altijd kan bellen voor vragen of iets anders.zelfs in het weekend en s’avonds. Een makelaar die weet waar ze het over heeft. Heel blij geweest met Helmie!

  25 mrt 2024

Alle beoordelingen (14)

Kantoorgegevens

Parklaan 54 A
5613BH Eindhoven
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za10:00 - 17:00
 • Zo10:00 - 17:00

Sociale media