office-banner
Irene van Aken Makelaardij Logo

Irene van Aken Makelaardij

IVAM ontzorgt u bij de (ver)koop van uw woning!

Overzicht

9,3

21 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

Thuiskomen

Irene van Aken Makelaardij helpt u bij de (ver)koop van uw woning. Irene begrijpt hoe belangrijk en bijzonder de koop of verkoop van een huis voor u is. De koop of verkoop van een woning is een emotionele gebeurtenis en daar hoort een persoonlijke benadering bij. Irene van Aken Makelaardij staat dan ook voor intensieve, brede en persoonlijke begeleiding. Deze prettige manier van werken, voelt als thuiskomen.

U bent bij Irene van Aken Makelaardij aan het juiste adres voor een breed scala aan woningen. Er is één overeenkomst, het zijn allemaal woningen waar u ‘thuiskomt’. Thuis: dat staat voorop.

Irene van Aken is een makelaar met kennis van zaken. Combineer dat met een schat aan ervaring, een breed netwerk en een flinke dosis creativiteit en perfectionisme. Omdat elke woning, maar zeker ook elke koper en verkoper om een specifieke benadering vraagt. Irene van Aken Makelaardij biedt geen standaardoplossingen, maar een gerichte aanpak. Alles is bespreekbaar.

Irene van Aken Makelaardij ontzorgt, zowel voor, tijdens als na de (ver)koop. Want er komt veel kijken bij dit bijzondere moment in uw leven. Het is fijn om écht thuis te komen in uw woning. En dat kan, als u weet dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Irene van Aken Makelaardij, voor het maximale resultaat.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Ronde, Verkoper in 2024

“De verkoop van mijn huis is door Irene van Aken op een warme en prettige wijze gerealiseerd, met een deskundige en zakelijke insteek. Er is goed overleg waardoor er duidelijkheid is over de te nemen stappen, en Irene is ook makkelijk bereikbaar voor als je met vragen zit. Zij heeft samen met haar team een goed plan van aanpak, waardoor het huis op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd voor aanstaande kopers. Ik ben tevreden met het eindresultaat en zou Irene van Aken Makelaardij zeker aanbevelen! ”

Medewerkers

 • Irene van Boxtel - van Aken - NVM-makelaar & taxateur
  Irene van Boxtel - van AkenNVM-makelaar & taxateur
 • Maud Habraken - Wesselink - Office manager
  Maud Habraken - WesselinkOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 21 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. W. de Vin

  Verkoper

  9,5

  Wij hebben Irene gekozen omdat wij blij werden van haar positieve houding en vooral hoe zij alle positieve aspecten van ons ouderlijk huis wist te benadrukken in plaats van de negatieve, wat sommige makelaars doen. Dat ze een goede neus had voor de verkoopbaarheid bleek ook wel uit de snelheid waarmee het huis verkocht is. Verder gebruikt Irene alle hedendaagse mogelijkheden van sociale media. Erg goed!

  5 jul 2024

 • Dhr. Westerveld

  Verkoper

  9,0

  Irene is een zeer plezierige persoon die als makelaar bekwaam en deskundig overkomt, wekt geen valse verwachtingen en heeft een goed en helder plan van aanpak.

  28 jun 2024

 • Dhr. van Kempen

  Verkoper

  9,0

  Via een referentie ben ik in contact gekomen. Er is een realistisch verkoopprijsvoorstel gedaan. De prijs is ook gerealiseerd. De keuze van het tijdstip om te beginnen met de verkoop en de tijdelijke inrichting met spulletjes heeft bijgedragen aan een vlot verloop. De contact personen zijn vriendelijk en behulpzaam. Kortom een soepel verlopen verkoop.

  6 jun 2024

Alle beoordelingen (21)

Kantoorgegevens

Dreefstraat 49
5581BG Waalre
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media