office-banner
Adriaan van den Heuvel makelaars Eindhoven Logo

Adriaan van den Heuvel makelaars Eindhoven

Full service makelaardij met kennis van zaken!

Overzicht

9,3

26 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aankoop

 • Financieel advies

 • Aanhuur


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Nieuwbouw, Onteigening, Kantoren

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS EINDHOVEN

“WÉRKT VOOR U”

Wij zijn uw makelaar en adviseur in Eindhoven en omgeving tot ver in de Kempen!

U heeft met ons een betrokken makelaar te pakken die met een no-nonsense mentaliteit voor u werkt. Wij begeleiden het hele traject van verkoop, aankoop, huur en verhuur. Ook voor taxaties en vastgoed gerelateerd (juridisch) advies staan wij graag voor u klaar. Dit doen wij ook buiten kantoortijden, wanneer het ú uitkomt.


Ons doel is dat u meer dan tevreden bent met onze

dienstverlening én met het resultaat. Dat is onze passie.

Natuurlijk doen wij ons best, maar zonder onze klanten en relaties zou dit resultaat nooit behaald zijn! Dat beseffen we heel goed en daarom werken wij ook graag voor én met u!

Dit doen wij niet alleen. Wij werken samen met professionals zoals stylisten, vastgoedfotografen, bouwkundigen, juristen en marketeers. Zo zorgen wij voor een perfecte presentatie, geven gedegen advies en zetten we o.a. social media in voor een groot bereik.

Verkoop Met deze ingrediënten helpen wij u met de verkoop van uw huis. Wij beseffen heel goed wat voor spannende tijd dat is en dat vakkundig advies met oog en oor voor u heel belangrijk is. En dat is dan ook hoe wij graag te werk gaan: een persoonlijke, professionele aanpak met een mooi resultaat en een tevreden gevoel! Wij begeleiden en adviseren u vanaf het begin van de verkoop tot en met de overdracht bij de notaris.

Aankoop Ook in uw zoektocht en aankoopproces zorgen wij voor u. Met onze ervaring, inzicht en professionals aan onze zijde adviseren wij u en zorgen ervoor dat u niet wordt meegesleept in de hoge golven van de woelige huizenmarkt. We letten op bouwkundige aspecten zoals fundering en bouwkundige staat, checken omgevingsfacturen zoals bestemmingsplannen en weten we alles over de marktwaarde en het aanbod. Ook hier begeleiden we u vanaf het begin tot en met de overdracht bij de notaris zodat u alle tijd heeft om bezig te zijn met uw toekomst in uw droomwoning.

Ook voor andere specialismen kunt u bij ons terecht zoals Verhuur Aanhuur, Taxaties, Landelijk vastgoed en onteigening.

Kennismaken Maak kennis met ons op www.heuvel.nl. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u nader te informeren over ons kantoor en onze werkwijze. Bel direct 040- 782 08 49. Mailen kan ook naar eindhoven@heuvel.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Barten, Verkoper in 2024

“Ankie Teeuwen heeft ons van begin tot het eind met de verkoop van ons huis ondersteund. Alles werd geregeld, van Fotos voor de expose, Opmeten van de ruimtes, advertenties op Internet en de bezichtigingen. We werden snel en steeds op de hoogte gehouden. Bij vragen en/of onduidelijkheden stond ze meteen klaar met een antwoord. Ik vond het een zeer aangename verkoop, mocht ik ooit nogmaals een Makelaar nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn. Ik kan het alleen maar aanraden. Ankie, Hartelijk bedankt!”

Medewerkers

 • Bas Teeuwen - NVM-makelaar (directeur)
  Bas TeeuwenNVM-makelaar (directeur)
 • Ankie Teeuwen - Kandidaat-makelaar
  Ankie TeeuwenKandidaat-makelaar
 • Roy Howard - Makelaar
  Roy HowardMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 26 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 72% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. De Kruijk

  Verkoper

  9,2

  Een prettige manier van samenwerking. Een luisterend oor, veel aandacht voor onze wensen. Alles is heel soepel verlopen. Fijn dat de makelaar tijdens de opleverdag ook bij de notaris aanwezig was.

  18 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,8

  Ankie is altijd flexibel, enthousiast en heeft ontzettend haar best gedaan bij zowel de aankoop als verkoop. Met resultaat: We zijn blij met onze nieuwe woning, en met hoe de verkoop van onze oude woning verliep.

  10 jun 2024

 • Dhr. Barten

  Verkoper

  10,0

  Ankie Teeuwen heeft ons van begin tot het eind met de verkoop van ons huis ondersteund. Alles werd geregeld, van Fotos voor de expose, Opmeten van de ruimtes, advertenties op Internet en de bezichtigingen. We werden snel en steeds op de hoogte gehouden. Bij vragen en/of onduidelijkheden stond ze meteen klaar met een antwoord. Ik vond het een zeer aangename verkoop, mocht ik ooit nogmaals een Makelaar nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn. Ik kan het alleen maar aanraden. Ankie, Hartelijk bedankt!

  11 apr 2024

Alle beoordelingen (26)

Kantoorgegevens

Aalsterweg 134 C
5615 CJ EINDHOVEN
 • Ma09:00 - 12:30, 13:15 - 17:00
 • Di09:00 - 12:30, 13:15 - 17:00
 • Wo09:00 - 12:30, 13:15 - 17:00
 • Do09:00 - 12:30, 13:15 - 17:00
 • Vr09:00 - 12:30, 13:15 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media