office-banner
Kool & Van den Toren Makelaardij Logo

Kool & Van den Toren Makelaardij

Dé makelaardij van de Alblasserwaard.

Diensten

  • Verkoop

  • Aankoop


Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Wij zijn een team enthousiaste makelaars en medewerkers die onze deskundigheid en passie voor het makelaarsvak graag willen inzetten bij verkoop en aankoop van uw woning. We hebben goede kennis van de regionale woningmarkt en willen onze kennis en kunde graag voor u inzetten in het vaak spannende traject van koop- en verkoop van een woning.

Natuurlijk is presentatie op www.funda.nl en www.koolvandentoren.nl heel belangrijk, we werken o.a. met een professionele fotograaf (www.rindert.nu) en geven u advies bij het verkoopklaar maken van uw woning. Bij koop-verkoop gaat het om de best haalbare verkoopprijs, goede voorwaarden, goede communicatie en een juridisch contract dat ervoor zorgt dat er nu en later geen problemen komen tussen verkoper en koper.

Wilt u uw woning gaan verkopen en bent u op zoek naar een makelaarskantoor die het gehele verkooptraject voor u gaat regelen dan bent u bij ons op het goede adres. Maak een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars.

Ook als u ons een deeldienst wilt laten uitvoeren kunt u bij ons terecht.

Het kan zijn dat u al een serieuze kandidaat voor uw woning hebt en ons als makelaars in de arm wilt nemen om uw woning aan deze kandidaat te verkopen: de onderhandeling voeren, de koopovereenkomst opmaken, zorgen dat het voor partijen juridisch klopt e.d.
Of dat u een woning op het oog hebt en ons de gemaakte afspraken en koopovereenkomst wilt laten controleren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een orientatie-gesprek. U kunt dan met ons bespreken wat uw wensen zijn, welke dienst of deeldienst u wilt dat wij voor u gaan uitvoeren. Voordat we voor u aan de slag gaan wordt een 'plan van aanpak' gemaakt en de kosten met u besproken.

Stel uw vraag door een emailbericht te sturen aan info@koolvandentoren.nl en wij nemen contact met u op. We staan graag voor u klaar!


Ons enthousiaste team :

- Tineke van den Toren Kool, makelaar onroerende zaken, als makelaar de eindverantwoordelijke voor verkoop en aankoop van woningen.
- Annerieke Mans: front-office, binnen- en buitendienstmedewerker, kandidaat-makelaar in opleiding.
- Marjan van Dijk: binnendienstmedewerker, veel ervaring in de makelaardij, stylingsadvies in het 'verkoopklaar maken', assistent makelaar.
- Willy Lammers: binnendienstmedewerker, al jarenlang werkzaam bij ons kantoor.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 65 A
2969AD Oud-Alblas
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • ZaOp afspraak
  • ZoGesloten

Sociale media