office-banner
Kolpa van der Hoek Makelaars Rotterdam Logo

Kolpa van der Hoek Makelaars Rotterdam

Kennis van waarde

Overzicht

9,1

30 beoordelingen

16

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Bedrijfsruimte, Beleggen

Certificaten

NWWI

NRVT

WOZ

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels, Spaans

Omschrijving

In april 2020 is Kolpa van der Hoek Makelaars Taxateurs ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.

In 2022 is het werkgebied uitgebreid met het bekende kantoor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. In 2023 zijn ook Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij binnen het netwerk opgenomen. Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rondom Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, regio Haaglanden, regio Gouda en Zuidplas.


Al sinds 15 juni 1915 staat Kolpa Makelaars als een huis. In deze eeuw is ons kantoor uitgegroeid tot één van de grotere NVM-makelaars en een gevestigde naam voor alle vastgoedzaken in de gehele regio Rijnmond. Daar zijn we uiteraard trots op. Als echte Rotterdammers stropen we iedere dag onze mouwen op om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM). Daardoor beschikken wij over alle informatie met betrekking tot de vastgoedmarkt.


Wilt u uw huis verkopen?
Dan bent u bij Kolpa van der Hoek Makelaars aan het juiste adres. Wij bieden precies de begeleiding en belangenbehartiging die nodig is bij de verkoop van uw huis, zoals het bepalen van de waarde en de beste verkoopstrategie. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring, zijn actief, enthousiast en slagvaardig. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden.

Ons aanbod is optimaal vindbaar via de belangrijkste internetzoekmachines en wij bieden uw huis uiteraard aan op de belangrijkste huizensites, zoals funda.nl. Ook via onze social media kanalen brengen wij uw huis onder de aandacht. Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug. Daar werken wij hard voor, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van onze diensten.


Nieuwbouw-specialist
Naast bestaande bouw verkoopt Kolpa van der Hoek ook nieuwbouwwoningen in- en om Rotterdam. In de loop der tijd hebben ontwikkelaars en Kolpa van der Hoek Makelaars & Taxateurs altijd succesvol samengewerkt en veel nieuwbouw verkocht.


Wilt u ons kantoor bezoeken? Wij zijn gevestigd aan de Straatweg 94 in Rotterdam-Hillegersberg.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Van Baarle, Verkoper in 2024

“Makelaar heeft goed advies gegeven over de prijs en het proces. De makelaar was goed bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat mijn huis snel verkocht is voor een goede prijs. Zeker een aanrader!”

Medewerkers

 • Martijn de Bruijn - NVM-makelaar (directeur)
  Martijn de Bruijn NVM-makelaar (directeur)
 • Sebastiaan Bakker - Makelaar (directeur)
  Sebastiaan BakkerMakelaar (directeur)
 • Sebastiaan Van Der Velden - NVM-makelaar (directeur)
  Sebastiaan Van Der VeldenNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 30 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 31% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Prettig, snel, deskundig contact. Op de juiste momenten de juiste acties besproken en uitgevoerd. Aanrader.

  25 mei 2024

 • Dhr. De Neef

  Verhuurder

  9,8

  De begeleiding met en van Steven is en was erg goed. Altijd beschikbaar voor vragen of als er iets geregeld moet worden .

  19 mei 2024

 • Mevr. D. Cinar

  Verhuurder

  10,0

  Ik ben erg tevreden met mijn makelaar. Steven heeft mij goed begeleid in het verhuren van mijn woning.

  14 mei 2024

Alle beoordelingen (30)

Kantoorgegevens

Straatweg 94
3051 BL ROTTERDAM
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak
Stuur e-mail Website

Sociale media