office-banner
Makelaarskantoor Langejan Logo

Makelaarskantoor Langejan

Al meer dan 157 jaar jouw aan- en verkoopmakelaar

Overzicht

9,0

20 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

Gespecialiseerd in het aankopen van je droomwoning en het verkopen van je woning in Rotterdam en omgeving. Jouw belang is onze missie. Plan vrijblijvend een gesprek om jouw wensen te bespreken en hoe wij die samen kunnen realiseren.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Ons kantoor is, sinds 1867, gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen in Rotterdam. Je vindt bij ons de mooiste, karakteristiekste huizen van Rotterdam. En dat doen wij nog steeds met een passie alsof we net opgericht zijn.


Verkoopmakelaar Langejan: Met ons uitgekiende 12-stappenplan, een op maat gemaakt marketingplan met 56 elementen en 156 jaar ervaring in de verkoop van huizen, kunnen wij ook jouw unieke woning goed, snel en voor de beste opbrengst verkopen


Aankoopmakelaar Langejan: Met ons aan je zijde krijg je een persoonlijke makelaar die alleen voor jouw belangen opkomt, een uitgebreide intake en maken we gebruik van Copaan, een online zoeksysteem dat je als woningzoeker optimaal begeleidt. Zo vinden we samen jouw droomhuis en benutten we het volledige potentieel van de Rotterdamse huizenmarkt.Laat ons jouw thuis succesvol verkopen

Ons uitgekiende 12-stappenplan

Bij Makelaarskantoor Langejan geloven we dat iedere woning uniek is en een gestructureerde aanpak de sleutel is tot een succesvolle verkoop van een woning. Daarom hebben we ons eigen 12-stappenplan ontwikkeld, dat we voor elke verkoopopdracht inzetten. Het plan omvat alle belangrijke aspecten van het verkoopproces, zoals het bepalen van de waarde van de woning, het vaststellen van de juiste vraagprijs en het voeren van onderhandelingen met potentiële kopers. Door deze aanpak kunnen we een vlotte en succesvolle verkoop van jouw woning garanderen.


Ons op maat gemaakte marketingplan met 56 elementen

Om jouw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, maken we gebruik van een op maat gemaakt marketingplan met maar liefst 56 elementen. Dit plan omvat onder andere professionele fotografie en videografie van jouw woning, het plaatsen van advertenties op diverse online en offline kanalen en het inzetten van sociale media om een groter publiek te bereiken. Door deze aanpak kunnen we jouw woning op de best mogelijke manier presenteren en ervoor zorgen dat deze opvalt tussen het grote aanbod op de huizenmarkt.


Onze jarenlange ervaring in de verkoop van huizen

Met maar liefst 156 jaar ervaring in de verkoop van huizen in de regio Rotterdam en omstreken, weten we als geen ander wat er nodig is om een woning succesvol te verkopen. Ons team van verkoopmakelaars beschikt over uitgebreide lokale kennis en een groot netwerk in de vastgoedsector, waardoor we snel en efficiënt kunnen handelen. Bovendien hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een oprechte betrokkenheid bij onze klanten. We behandelen jouw woning alsof het onze eigen woning is en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.


Waarom zou je voor Makelaarskantoor Langejan kiezen?

Als verkoper wil je natuurlijk dat jouw woning snel en voor de beste opbrengst verkocht wordt. Door te kiezen voor Makelaarskantoor Langejan ben je verzekerd van een gestructureerde aanpak met ons uitgekiende 12-stappenplan, een op maat gemaakt marketingplan met 56 elementen en onze jarenlange ervaring in de verkoop van huizen. Wij zijn er om jouw verkoopervaring zo zorgeloos mogelijk te maken en je te helpen bij elke stap van het verkoopproces. Door te kiezen voor Makelaarskantoor Langejan ben je verzekerd van een succesvolle verkoop van jouw woning tegen de best mogelijke prijs.


Een ervaren NVM aankoopmakelaar in Rotterdam

Alleen jouw belangen voorop

Met een ervaren NVM aankoopmakelaar van Langejan in Rotterdam aan je zijde, krijg je een persoonlijke makelaar die alleen voor jouw belangen opkomt. Wij zetten ons in om jouw droomhuis te vinden en helpen je bij het gehele aankoopproces. Van het zoeken naar geschikte woningen tot het onderhandelen over de prijs en het regelen van de juridische zaken.


Een uitgebreide intake

Bij Langejan beginnen we altijd met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we jouw woonwensen en stellen we een zoekprofiel op. Zo kunnen wij gericht zoeken naar woningen die aan jouw wensen voldoen. Door onze uitgebreide kennis van de Rotterdamse huizenmarkt en ons grote netwerk hebben wij vaak als eerste toegang tot nieuwe woningen die op de markt komen.


Optimale begeleiding met Copaan

Om jou als woningzoeker optimaal te begeleiden maken wij gebruik van Copaan, een online zoeksysteem. Met Copaan kunnen wij gericht zoeken naar woningen die aan jouw zoekprofiel voldoen. Daarnaast houdt Copaan je op de hoogte van nieuw aanbod en kun je direct reageren op woningen die jouw interesse wekken. Zo benutten we samen het volledige potentieel van de Rotterdamse huizenmarkt en vinden we jouw droomhuis.


Vrijblijvende afspraak

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar in Rotterdam? Nodig jezelf dan uit voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Ons ervaren team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden en kansen op de Rotterdamse huizenmarkt.

Tijdens dit gesprek kunnen we ook meer vertellen over onze werkwijze en hoe we jou kunnen ondersteunen bij het vinden van jouw droomhuis. We bespreken graag jouw wensen en eisen, zodat we een goed beeld hebben van wat jij zoekt in een woning. Vervolgens gaan we voor jou aan de slag om de beste opties te vinden en het aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Wacht niet langer en maak een afspraak met ons kantoor. Samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort de sleutels van jouw droomhuis in Rotterdam in handen hebt.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Ik had Langejan makelaars een aantal jaar eerder al in de arm genomen om op een overspannen markt een huis te kopen. Dat was toen naar alle tevredenheid verlopen. Ik heb ze recent opnieuw gevraagd om te helpen bij de verkoop van mijn huis. Ook daar ben ik meer dan tevreden over. Zij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Kralingen/Rotterdam, zijn zeer deskundig en de service is meer dan uitstekend!!”

Medewerkers

 • Robert Langejan - NVM-makelaar
  Robert LangejanNVM-makelaar
 • Karel Schaedtler - Kandidaat-makelaar
  Karel Schaedtler Kandidaat-makelaar
 • Richard Couwenberg - Kandidaat-makelaar
  Richard CouwenbergKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 20 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 55% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Ik had Langejan makelaars een aantal jaar eerder al in de arm genomen om op een overspannen markt een huis te kopen. Dat was toen naar alle tevredenheid verlopen. Ik heb ze recent opnieuw gevraagd om te helpen bij de verkoop van mijn huis. Ook daar ben ik meer dan tevreden over. Zij hebben veel kennis van de huizenmarkt in Kralingen/Rotterdam, zijn zeer deskundig en de service is meer dan uitstekend!!

  12 jun 2024

 • Mevr. C.Schouten - Gelok

  Verkoper

  10,0

  Zowel de aan- als verkoop begeleiding is zeer kundig verlopen. Altijd bereikbaar, goed en deskundig advies gekregen en mooie resultaten behaald. Wij zijn blij dat jullie ons hierin hebben geadviseerd.

  4 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Makelaar was duidelijk in zijn werk en gaf feedback na bezichtiging .Kon hem altijd bellen voor advies.

  30 mei 2024

Alle beoordelingen (20)

Kantoorgegevens

Oudedijk 25
3062AC Rotterdam
 • Ma08:45 - 17:30
 • Di08:45 - 17:30
 • Wo08:45 - 17:30
 • Do08:45 - 17:30
 • Vr08:45 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media