office-banner
Vlietlanden NVM Makelaars Logo

Vlietlanden NVM Makelaars

De juiste sleutel voor jouw woning!

Overzicht

9,0

58 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SCVM

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Je huis verkopen of een huis kopen in Vlaardingen, Schiedam en omstreken? Wij adviseren en begeleiden klanten bij deze belangrijke stap in hun leven. Wij zijn René Prins, Liesbeth Witvliet, Rianne Boogaard, Ar Eckhardt en Lennard van den Hoek, het team van Vlietlanden NVM Makelaars. De sleutel naar jouw nieuwe droomhuis!


Hoe gaan we te werk

Al ruim 50 jaar zijn wij een makelaarskantoor in het centrum van Vlaardingen en dat van vader op zoon. De lokale en regionale woningmarkt kennen we door en door. Hoe gaan we te werk? We starten met een realistische waardebepaling van jouw huis. Daarna zetten we alle middelen in om jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. We houden je tussentijds op de hoogte en zijn goed bereikbaar voor jouw vragen. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt!


Hulp bij aankoop

Ben je op zoek naar een woning, dan vragen we eerst wat je zoekt, waar en hoeveel je kunt/wilt besteden. Hiermee gaan we actief op zoek naar jouw droomhuis. We beoordelen mogelijke woningen op mogelijke (verborgen) gebreken en helpen je te onderhandelen over de vraagprijs. Jouw woonwens waarmaken, is wat wij doen.


Taxaties

Naast verkoop en aankoop van woningen, bemiddelen we ook in bedrijfsruimtes en voeren we taxaties uit.


Makelen is ons vak

Het team van Vlietlanden NVM Makelaars staat voor je klaar om je te informeren over alle zaken die met onroerend goed te maken hebben.


Wat anderen zeggen

Onze klanten waarderen onze deskundigheid, service, vlotte communicatie en goede bereikbaarheid. Tevreden klanten zijn onze troef.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Duyvestein, Verkoper in 2024

“Keurig persoon, had zich goed voorbereid, is in Vlaardingen gevestigd, met adequaat werkend personeel, hij was ook door mijn relatie aanbevolen welke zijn huis ook door hem op een snelle en vakkundige wijze was verkocht.”

Medewerkers

 • René Prins - NVM-makelaar
  René PrinsNVM-makelaar
 • Ar Eckhardt - NVM-makelaar
  Ar EckhardtNVM-makelaar
 • Liesbeth Witvliet - Assistent-makelaar
  Liesbeth WitvlietAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 58 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 96% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Duyvestein

  Verkoper

  10,0

  Keurig persoon, had zich goed voorbereid, is in Vlaardingen gevestigd, met adequaat werkend personeel, hij was ook door mijn relatie aanbevolen welke zijn huis ook door hem op een snelle en vakkundige wijze was verkocht.

  23 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Alle afspraken werden nagekomen en de onderlinge communicatie was prettig. Kortom wij zijn zeer tevreden over Vlietlanden NVM Makelaars. Met vriendelijke groet, John en Tonnie

  23 mei 2024

 • Dhr. Regeer

  Verkoper

  10,0

  Het contact verliep goed, verkoopproces heeft langer geduurd dan wij en ook de makelaar verwachten. De vraagprijs is hierbij wel goed blijven staan en nagenoeg ook behaald.

  20 mei 2024

Alle beoordelingen (58)

Kantoorgegevens

Waalstraat 63
3131CS Vlaardingen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:15
 • Za10:00 - 14:00
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media