office-banner
Lokkerbol NVM Makelaardij Rotterdam Logo

Lokkerbol NVM Makelaardij Rotterdam

Lokkerbol Makelaardij -Thuis in Rotterdam

Overzicht

9,2

93 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Lokkerbol Makelaardij, de échte Rotterdamse makelaar die al 25 jaar de meest gerse huizen in Rotterdam verkoopt. Onze specialisatie? De kenmerkende wijken die deze stad zo uniek maken: de Kop van Zuid, de Stadsdriehoek, de Veranda, Katendrecht, het Noordereiland en het Lloydkwartier. Met onze kennis en ervaring kennen we deze wijken als onze broekzak.


Maar wat maak ons nou echt anders? Het zit 'm in onze Rotterdamse hands-on mentaliteit en onze toewijding om jou te ontzorgen bij het nemen van een belangrijke beslissing in je leven: het verkopen van je woning. Want of je nu uit je huidige woning groeit, kleiner wilt gaan wonen of juist op zoek bent naar meer ruimte voor een groeiend gezin, bij Lokkerbol Makelaardij zit je goed.


Onze ervaren verkoopmakelaars staan klaar om jou te begeleiden in dit spannende proces. Want laten we eerlijk zijn, je woning te koop zetten is één ding, maar het succesvol verkopen ervan is een vak apart. En dat vak beheersen wij tot in de puntjes.


En wat als je juist op zoek bent naar je droomhuis in Rotterdam of de regio? Ook dan zijn we er voor je. Als aankoopmakelaar kennen we de dynamiek van de huidige markt als geen ander. We helpen je met een kritisch oog, humor, kennis en eindeloos veel geduld om jouw doel te bereiken: het vinden van jou perfecte thuis!


Dus benieuwd naar onze onderscheidende dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 010 - 404 77 49 of stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 21 35 11 67. We leggen je graag alles uit over het verkoop- en aankoopproces.


Huis kopen of verkopen? Lokkerbol Makelaardij regelt het voor je!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van der Linde, Verkoper in 2024

“Vanaf het eerste contact is alles ons uit handen genomen. Zo fijn. Goed bereikbaar, altijd klaar om vragen te beantwoorden en allemaal vriendelijke mensen. Toppers!”

Medewerkers

 • Antoine Lokkerbol - NVM-makelaar (directeur)
  Antoine LokkerbolNVM-makelaar (directeur)
 • Nancy Ooft - Assistent-makelaar
  Nancy OoftAssistent-makelaar
 • Paola Stark - Afd. buitendienst
  Paola StarkAfd. buitendienst
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 93 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 92% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. van der Linde

  Verkoper

  10,0

  Vanaf het eerste contact is alles ons uit handen genomen. Zo fijn. Goed bereikbaar, altijd klaar om vragen te beantwoorden en allemaal vriendelijke mensen. Toppers!

  18 jun 2024

 • Dhr. Albeda

  Verkoper

  10,0

  Ons huis was vlot verkocht. Contact was prima, Lekker informeel. Lokkerbol is makkelijk bereikbaar zowel digitaal als fysiek.

  10 jun 2024

 • Mevr. Albeda-de Wert

  Verkoper

  10,0

  Goed in de markt gezet en lekker vlot verkocht ! Lokkerbol is een fijne laagdrempelige makelaar. Het informele contact en de goede bereikbaarheid vonden wij erg prettig.

  4 jun 2024

Alle beoordelingen (93)

Kantoorgegevens

Laan op Zuid 786
3071AB Rotterdam
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media