office-banner
Mudde Makelaardij Logo

Mudde Makelaardij

"met aandacht naar resultaat"

Overzicht

9,0

30 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Verkoop- en aankoopbemiddeling bij bestaande woningen, verkoop van nieuwbouwprojecten, verhuur van woningen en appartementen, het maken van taxaties, gevalideerd door het NWWI


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Mudde Makelaardij

In het historische centrum van Spijkenisse vindt u Mudde Makelaardij. Wij zijn een onafhankelijke NVM-makelaar met een jonge uitstraling en een ouderwets sterke drive voor het vak makelaardij. Met onze roots die jaren teruglopen in en rondom Nissewaard, hebben wij een omvangrijk netwerk opgebouwd. Deze omgeving kent voor ons geen geheimen!

Mudde Makelaardij is de makelaar die ondanks ons succes, de persoonlijke aanpak nooit uit het oog is verloren. Dankzij ons enthousiaste team voelt u zich gegarandeerd niet alleen thuis in uw nieuwe woning, maar ook bij ons. Wij staan voor glasheldere communicatie, kwaliteit en uitmuntende service. Bij Mudde Makelaardij vertalen we uw wensen tot uw droomhuis. Wij stoppen namelijk niet, totdat u honderd procent tevreden bent.

Mudde Makelaardij als verkoopmakelaar

‘Met aandacht naar resultaat’ is niet voor niets onze slogan. Uw huis verkopen lijkt misschien wel eenvoudiger, maar daar komt toch meer bij kijken dan u denkt. Welke vraagprijs hanteren we? Wanneer kan er worden bezichtigd? Wat laten we achter? Wat gaat er mee? Zo zijn er wel 101 vragen te bedenken waarmee u allemaal rekening mee moet houden.

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Van vooronderzoek tot en met de nazorg, van A tot Z. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat wij voor u doen. U wordt ten alle tijde op de hoogte gehouden van de voortgang. Zo vaak u maar wilt, ook al is er geen actie. Via een persoonlijk online verkoopdossier brengen wij u direct op de hoogte over de bezichtigingen.

Al tijdens ons eerste gesprek worden de verkoopmogelijkheden uitgelegd, een adviesprijs afgegeven en de kosten met u besproken. Zo ontstaat er een op maat gesneden verkoopstrategie die zal resulteren in een snellere verkoop en een hogere opbrengst van uw huis.

Uiteraard zijn de kosten voor u zeer belangrijk. Natuurlijk leggen wij u uit hoe het nu zit met de makelaarskosten. Bij ons zijn de tarieven vrij en bespreekbaar. Mudde Makelaardij biedt u een passend tarief dat aansluit op de verkoopmogelijkheden van uw woning.

Mudde Makelaardij als aankoopmakelaar

Een huis kopen doet u niet elke dag. Waarschijnlijk wilt u het rustig aan doen “het is geen pakje boter!” Terecht. Bij ons bent u in goede handen. U profiteert van onze deskundigheid en jarenlange ervaring: wij zijn dé expert op het gebied van de aankoop van uw (nieuwe) huis. Snelle, en op emotie gebaseerde beslissingen kunnen vaak verkeerd uitpakken. Daarom begeleiden wij u met onze heldere aanpak door het gehele koopproces!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Scherpenisse, Verkoper in 2023

“Wij zijn uitermate tevreden met de begeleiding van Jaap, zowel bij de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact verliep heel soepel, je wordt steeds op de hoogte gehouden en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. De rustige uitstraling en de kennis en kunde die Jaap na jarenlange ervaring heeft opgebouwd geeft je vertrouwen in het verkoop en aankoop proces. Ons huis was binnen 1 week verkocht, wat wil je nog meer!”

Medewerkers

 • Jaap Mudde - NVM-makelaar
  Jaap MuddeNVM-makelaar
 • Angelina Meijer - Commercieel medewerker
  Angelina MeijerCommercieel medewerker
 • Stijn van den Berg - Commercieel medewerker
  Stijn van den BergCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 30 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 49% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. D.B. Vermeer

  Verkoper

  9,2

  Ik heb onlangs mijn huis in Geervliet verkocht via Mudde Makelaardij en ben zeer tevreden met hun service. Jaap Mudde en zijn team zijn professioneel, deskundig en betrokken. Ze hebben een uitstekende kennis van de lokale markt en boden een persoonlijke aanpak. De communicatie verliep soepel en ik werd voortdurend goed op de hoogte gehouden. Mijn woning was snel verkocht. Ik beveel Mudde Makelaardij van harte aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt in Geervliet en omgeving.

  11 jul 2024

 • Dhr. A. Baris

  Verkoper

  9,0

  Makelaar is duidelijk, klantgericht, altijd bereikbaar, goed plan van aanpak, snelle en professionele feedback, korte lijnen, kortom een fantastische makelaar om mee te werken. Kunnen hem naar een ieder zonder meer aanbevelen.

  20 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Een prettig contact met makelaar en zijn kantoor. Rustig op de juiste momenten, komt met gepaste voorstellen, beschikt over kennis en kunde en met een positief verkoopresultaat.

  3 jun 2024

Alle beoordelingen (30)

Kantoorgegevens

Voorstraat 44
3201BB Spijkenisse
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website