office-banner
Van Eijk Makelaars & Taxateurs B.V. Logo

Van Eijk Makelaars & Taxateurs B.V.

Sterk in Rotterdam

Overzicht

9,4

21 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties

Verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Bieden wij ook vastgoedadvies


Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands, Duits, Frans

Omschrijving

Op zoek naar het huis van je dromen?

Van Eijk Makelaars ontzorgt. Wij onderscheiden ons door aandacht en duidelijkheid. Kernwoorden bij Van Eijk Makelaars zijn: dynamisch, modern, vriendelijk en open. Door een verfrissende aanpak bieden wij u een overzichtelijke dienstverlening die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ons team is enthousiast en begeleidt je op een vakkundige manier bij al je woonwensen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Yilmaz, Verkoper in 2024

“Dirk van Van Eijk Makelaars is niet alleen professioneel en kundig, maar ook heel erg mensgericht. Toen hij een waardebepaling kwam doen wist ik al dat ik met hem verder wilde in het proces. Hij is sociaal, integer, positief, enthousiast, empathisch en klantgericht. Hij gaat echt all the way voor zijn klanten en weet overal wel iets van. Van financiën, de woningmarkt, taxeren, staat van woningen tot aan hoe je omgaat met mensen. Hij kan zich heel goed inleven in anderen en wist mij ook kalm te houden gedurende het proces van verkoop van mijn huis. Hij neemt ook de tijd om iets uit te leggen en/of uit te zoeken. Ik vond dit proces natuurlijk super stressvol en hij is hier heel netjes mee omgegaan. Dat onderscheid hem van andere makelaars! Al met al ben ik super tevreden en zou ik de volgende keer weer met hem in zee gaan. Ook beveel ik hem aan, aan vrienden en familie! ”

Medewerkers

 • Evert-Jan van Eijk - NVM-makelaar (directeur)
  Evert-Jan van EijkNVM-makelaar (directeur)
 • Barbara Glavimans - Commercieel medewerker
  Barbara GlavimansCommercieel medewerker
 • Carlien van Eijk - Office manager
  Carlien van EijkOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 21 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  To the point, steekt heel veel tijd en energie in de opdracht, behulpzaam, adviserend en enthousiast.

  14 mei 2024

 • Mevr. Yilmaz

  Verkoper

  10,0

  Dirk van Van Eijk Makelaars is niet alleen professioneel en kundig, maar ook heel erg mensgericht. Toen hij een waardebepaling kwam doen wist ik al dat ik met hem verder wilde in het proces. Hij is sociaal, integer, positief, enthousiast, empathisch en klantgericht. Hij gaat echt all the way voor zijn klanten en weet overal wel iets van. Van financiën, de woningmarkt, taxeren, staat van woningen tot aan hoe je omgaat met mensen. Hij kan zich heel goed inleven in anderen en wist mij ook kalm te houden gedurende het proces van verkoop van mijn huis. Hij neemt ook de tijd om iets uit te leggen en/of uit te zoeken. Ik vond dit proces natuurlijk super stressvol en hij is hier heel netjes mee omgegaan. Dat onderscheid hem van andere makelaars! Al met al ben ik super tevreden en zou ik de volgende keer weer met hem in zee gaan. Ook beveel ik hem aan, aan vrienden en familie!

  15 apr 2024

 • Dhr. Pareira da Costa

  Verkoper

  10,0

  Dirk is an excellent real state agent advisor. He is committed, trustful and passionate about his job. We sold an apartment following his guidance and we ended up with a great success and satisfaction. For all necessary information and office activities Carlien helped us with a lot of kindness and effectiveness. We fully recommend Van Eijk Makelaars, you will have all the support you need with all honesty and transparency. They are a really good team.

  20 mrt 2024

Alle beoordelingen (21)

Kantoorgegevens

Bergse Dorpsstraat 128 B
3054GG Rotterdam
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media