office-banner
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij Logo

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Meest transparante makelaarskantoor van Nederland.

Overzicht

9,1

131 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Nieuwbouw, Beleggen, Kantoren, Monument, Recreatie

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van diverse social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Al onze objecten worden optimaal gevonden op Funda. Het is niet voor niets dat ons kantoor zich heeft ontwikkeld tot een sterke regionale aanbieder voor huur- en koopwoningen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij zelfs ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam. In ons online dossier kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden. Zo worden bijvoorbeeld alle telefoonnotities geregistreerd en ontvangen en verzonden e-mails. Ook kunt u zien of bepaalde acties al zijn uitgevoerd (is iemand bijvoorbeeld teruggebeld) en kunt u zien of er afspraken zijn ingepland.

Wij willen ons blijvend onderscheiden. Zo waren wij het eerste kantoor dat actief met videoclips met voice-over werkte. Wij lanceerden de introductie van interactieve plattegrondtekening. Wij zijn trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie en pikten in onze regio als eerste de vrijwillige veiling op. Nu zijn wij actief met live bezichtigingen op Facebook en virtual reality. Wij hebben een eigen Woonmagazine en ons kantoor is 6 dagen per week geopend. En dat alles tegen een concurrerend courtage! Ons team bestaat uit 5 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. Een tikkeltje eigenwijs maar tegelijkertijd gaan wij voor niets minder dan het beste resultaat.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is vanzelfsprekend lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. de Bruin, Verkoper in 2024

“Het contact met het hele team liep heel goed. Korte lijnen en schakelen waar nodig. We zijn zeer tevreden.”

Medewerkers

 • Rody Zuur - NVM-makelaar
  Rody ZuurNVM-makelaar
 • Kirsten Nelisse - Kandidaat-makelaar
  Kirsten NelisseKandidaat-makelaar
 • Roxanne de Jong - Assistent-makelaar
  Roxanne de JongAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 131 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. de Bruin

  Verkoper

  10,0

  Het contact met het hele team liep heel goed. Korte lijnen en schakelen waar nodig. We zijn zeer tevreden.

  27 mei 2024

 • Dhr. Spierings

  Verkoper

  10,0

  Duidelijke aanpak, goede communicatie en blij met de verkoop. Gedurende het proces is het online portaal heel praktisch om over alle stappen geïnformeerd te blijven. Wij zijn tevreden met het eindresultaat.

  23 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Wij zijn enorm tevreden over de service die we bij Van der Panne woningmakelaardij hebben gekregen bij de verkoop van ons huis. Ze waren altijd beschikbaar en communiceerden hoe elk onderdeel van het hele proces verder zou gaan. Naast hun expertise en professionaliteit was het hele team tijdens het verkoopproces van ons huis vriendelijk en behulpzaam. Ze beantwoordden al onze vragen en gaven goede adviezen. We zijn erg blij dat we voor Van der Panne hebben gekozen gekozen. Hun kennis en ervaring en het gebruik van een online woonplatform, maakten deze anders stressvolle gebeurtenis tot een soepel en succesvol proces. We kunnen Van der Panne dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede verkoopmakelaar.

  20 mei 2024

Alle beoordelingen (131)

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 9
2912 CA NIEUWERKERK A/D IJSSEL
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media