office-banner
Ruseler Makelaars Nesselande Logo

Ruseler Makelaars Nesselande

Thuis in Nesselande en Rotterdam-Oost!

Overzicht

9,1

27 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Jouw makelaar rond de Zevenhuizerplas


Ons kantoor is gevestigd in de gewilde nieuwbouwwijk Nesselande, in het winkelcentrum "Boulevard Nesselande" aan de Zevenhuizerplas. Wij zijn het enige NVM-makelaarskantoor dat in Nesselande is gevestigd.


Vanuit onze vestiging verkopen wij woningen in Rotterdam-Nesselande, Rotterdam-Ommoord, Rotterdam-Zevenkamp, Rotterdam- Nieuw Terbregge, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel. Samen met het kantoor in Capelle a/d IJssel staat Ruseler als een huis voor al uw onroerende zaken in Rotterdam - Oost.


Onze aanpak


Iedereen is anders, elke woning is anders en daarmee is elke verkoopwens anders. Persoonlijke benadering is daarom heel belangrijk in onze aanpak. Die filosofie vertaalt zich ook in de inrichting van ons kantoor: een open huiselijke sfeer met een grote eettafel waar je even gezellig kunt zitten. Wij hopen met deze vestiging een echte ontmoetingsplaats te creëren waar persoonlijk contact voorop staat.

Het idee van een klantvriendelijke en persoonlijke dienstverlening vertaalt zich ook in onze openingstijden. Naast de gebruikelijke openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09.30 – 17.00 uur uur zijn wij ook 's-avonds en zaterdags op afspraak geopend.

Wij heten je van harte welkom in ons kantoor aan de Corsicalaan 31 te Rotterdam-Nesselande of bezoek onze website: https://www.ruseler-rijnmond.nl.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2023

“Ik raad Ruseler zeker aan! Goed advies, de communicatie verliep top, altijd goede service en de bezichtigingen werden professioneel en enthousiast opgepakt. Daarnaast veel kennis van de wijk! ”

Medewerkers

 • Mieke Brand - NVM-makelaar
  Mieke BrandNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 27 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Richter

  Verkoper

  8,8

  Wij zijn zeer prettig begeleid door Mieke Brand, deskundig, professioneel en meegedacht waar dat nodig was. Wij zullen zeker deze makelaar aanbevelen bij vrienden en kennissen.

  12 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  7,5

  Onze ervaring is dat de makelaar een goede kennis van zaken heeft en prettig is in de samenwerking met ons

  13 dec 2023

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Ik raad Ruseler zeker aan! Goed advies, de communicatie verliep top, altijd goede service en de bezichtigingen werden professioneel en enthousiast opgepakt. Daarnaast veel kennis van de wijk!

  12 dec 2023

Alle beoordelingen (27)

Kantoorgegevens

Corsicalaan 31
3059 XX ROTTERDAM
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media