office-banner
Openkoop Makelaardij Logo

Openkoop Makelaardij

Voor verkoop en verhuur

Overzicht

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Veiling, Bijzonder beheer, Maatschappelijk vastgoed, Bedrijfsruimte, Kantoren

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands

Omschrijving

We helpen snel Openkoop Makelaardij werkt voor professionele opdrachtgevers. Onze ondersteuning zorgt er voor dat u snel in contact komt met een betrokken makelaar of verkoopadviseur.


Contact of bezichtiging?
Maak gebruik van de reageerknop op Funda, dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.


Bellen?
Als u ons belt krijgt u een keuzemenu te horen. U wordt gevraagd de zogenaamde woningcode in te voeren, die vindt u op Funda bij de omschrijving van het object.


Wat we doen
We ondersteunen woningcorporaties, beleggers en (hypothecair) financiers bij de overdracht van registergoed. Ons ICT platform speelt daarin een belangrijke rol: het stroomlijnt uw overdrachtsprocessen.


Hoe we werken
Bij de start van onze dienstverlening modelleren we uw processen voor verkoop en verhuur, waardoor elke individuele overdracht vanaf de eerste stap vergaand geautomatiseerd wordt afgewikkeld. Hierin nemen we ook de ketenpartners mee, zoals de onderhoudsdienst, bouwkundig inspecteur, taxateur, notaris of de (lokale) makelaar waarmee wij collegiaal samenwerken. Uw aanbod wordt naar wens gepresenteerd, geïnteresseerden worden steeds netjes geholpen.


Onderhandse overdracht, verhuur, inschrijving of veiling
We ondersteunen alle overdrachtsvormen. Natuurlijk de onderhandse verkoop en eventuele terugkoop bij garantieregelingen. Maar ook verhuur in de vrije sector en in het middensegment. Veel ervaring hebben we met de (digitale) openbare verkoop, zoals de verkoop bij inschrijving met een (eventueel besloten) dataroom. En met de veiling, die we ondersteunen in verschillende vormen: hybride (vanuit een zaal met veilingmeester en internet), internet-only-live (met veilingmeester), internet-only-timed (met een klok) of zaal only (zonder internet).


Iedereen profiteert
Niet alleen u heeft profijt van onze aanpak, ook uw ketenpartners door beter inzicht en overzicht. Iedereen bespaart tijd en u houdt regie.


VOOR TAXATIES


In Amersfoort en omstreken voeren wij taxaties uit. Interesse? Laat het ons weten met de "stuur e-mail" knop, onze taxateur neemt dan contact met u op.


Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Medewerkers

 • Kees Dörr - NVM-makelaar
  Kees DörrNVM-makelaar
 • Anneke Stehouwer - Vastgoedadviseur
  Anneke StehouwerVastgoedadviseur
 • Siebold Anema - Vastgoedadviseur
  Siebold AnemaVastgoedadviseur

Kantoorgegevens

Luitenant Generaal van Heutszlaan 4
3743JN Baarn
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website