office-banner
Makelaardij Thuis Logo

Makelaardij Thuis

Thuis in wonen!

Overzicht

9,4

99 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

Verkoop- en aankoopbegeleiding van bestaande woningen. Verkoop van nieuwbouw. Gevalideerde taxatierapporten


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Wij zijn een jong en gedegen makelaarskantoor in Vlaardingen met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt. Ik (Bernadette Veltman) heb het kantoor in 2008 opgestart en inmiddels kunt u niet meer om ons heen! Samen met mijn broer Patrick, Amanda en Lobke zijn wij dagelijks in de weer met verkopen, aankopen en taxaties. En iedere dag met plezier!

Makelaardij Thuis is een begrip in Vlaardingen en omstreken en naast de verkoop van mooie nieuwbouwprojecten ziet u overal onze paarse Te Koop borden hangen. Wij zijn gevestigd aan Korte Hoogstraat 33A in Vlaardingen en u bent van harte welkom om ons prachtige kantoor te bezoeken. De koffie staat klaar.

Naast de aankoop- en verkoop van bestaande bouw zijn wij bij veel nieuwbouwprojecten in Vlaardingen betrokken. Vanaf het begin af aan vragen ontwikkelaars onze betrokkenheid bij de projecten die Vlaardingen iedere keer weer een beetje mooier maken. Want wij zijn natuurlijk trots op onze stad! Gemeenten en ontwikkelaars maken graag gebruik van onze marktkennis via de Woningmarktconsultancy, een gespecialiseerde opleiding die ik heb afgerond. Nederland telt 65 NVM woningmarktconsultants. Wilt u uw woning verkopen, wilt u graag begeleiding bij uw aankoop, of heeft u een uitgebreid NWWI taxatierapport nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Makelaardij Thuis staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij willen graag dat u tevreden bent!

oor financiële zaken verwijzen wij u graag door naar een van de erkende hypotheekadviseurs waar wij jarenlange ervaring mee hebben. Wij doen ons werk met plezier. En dat merkt u!

Nieuwsgierig? Belt u Makelaardij Thuis voor een kennismaking en wij komen vrijblijvend bij u langs. Tot ziens!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. en mw. Poot, Verkoper in 2024

“Het team van Thuis heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Door hun deskundigheid, begeleiding en persoonlijke aandacht hebben zij ons enorm ontzorgd bij de verkoop. Afspraken werden steeds en snel nagekomen. Uiteindelijk werd ons huis daardoor snel en naar tevredenheid verkocht. Dank je wel Bernadette en team.”

Medewerkers

 • Bernadette Veltman - NVM-makelaar (directeur)
  Bernadette VeltmanNVM-makelaar (directeur)
 • Patrick Veltman - Assistent-makelaar
  Patrick VeltmanAssistent-makelaar
 • Amanda de Roos - Kandidaat-makelaar
  Amanda de RoosKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 99 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 96% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Vakmensen, vriendelijk, snelle terugkoppeling, ze maken waar wat ze met je bespreken, kortom prettige ervaring en het huis is verkocht!

  24 mei 2024

 • Dhr. en mw. Poot

  Verkoper

  10,0

  Het team van Thuis heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Door hun deskundigheid, begeleiding en persoonlijke aandacht hebben zij ons enorm ontzorgd bij de verkoop. Afspraken werden steeds en snel nagekomen. Uiteindelijk werd ons huis daardoor snel en naar tevredenheid verkocht. Dank je wel Bernadette en team.

  14 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Meer dan prima.

  8 mei 2024

Alle beoordelingen (99)

Kantoorgegevens

Korte Hoogstraat 33 A
3131BJ Vlaardingen
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website