office-banner
Greveling Makelaardij & Taxaties Logo

Greveling Makelaardij & Taxaties

Dé makelaar van Albrandswaard!

Overzicht

9

20 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bijzonder beheer, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Ons kantoor

‘Greveling’ is als makelaar al sinds de jaren zestig een naam in regio Albrandswaard. Lokale ervaring is in het makelaars vak van grote waarde. Ons makelaarskantoor zit geworteld in de gemeente Albrandswaard, het dorp Barendrecht en omstreken. Wij zijn thuis in onze regio en kennen het karakter van de verschillende dorpen en wijken.

Lokale bekendheid

Ons lokale netwerk is groot, klanten lopen regelmatig bij ons binnen om te vragen of er nog nieuwtjes zijn op de markt. Bij afspraken komen wij bekenden tegen, die ons kennen en vertrouwen. Dit betekent dat u als klant profiteert van de naamsbekendheid die in de loop der jaren is opgebouwd.

Ons team

Sinds 2010 staan wij voor u klaar met een geheel nieuw team met een frisse blik op de toekomst. Onze naamsbekendheid is namelijk zeker niet ons enige sterke punt! Greveling vertegenwoordigt een perfecte balans tussen kennis en ervaring en een frisse blik op de markt. Wij geven nuchter en realistisch advies, zijn duidelijk in onze afspraken en komen onze beloftes na.

Ons makelaarskantoor wordt gerund door een team van gedreven medewerkers. Een goede combinatie tussen jarenlange ervaring en fris enthousiasme. Deze teamsamenstelling geeft ons de flexibiliteit voor ú een juiste keuze te maken. Mede afhankelijk van de locatie en prijsklasse van het object en natuurlijk een persoonlijke klik! Niet alleen de makelaar staat voor u klaar om uw woning te verkopen. Ons gehele team zet zich actief voor u in. Met de nadruk op persoonlijke aandacht.

Onze diensten

Passie voor ons vak en een persoonlijke benadering zijn dé ingrediënten die wij nodig vinden om u succesvol van dienst te zijn. Bij het aan- of verkopen van een woning staan grote belangen op het spel. Emotionele belangen maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant. Een makelaar die u kunt vertrouwen en zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen. Ook het uitvoeren van een taxatie van uw woning, voor ieder doeleinde, kunt u met een gerust hart aan onze ervaren taxateur overlaten.

U bent van harte welkom!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Ontzettend tevreden over Greveling Makelaardij. Goede service, snelle verkoop en fijn contact met makelaar en medewerkers op kantoor.”

Medewerkers

 • A.M. (Martin) Sekeris - NVM-makelaar (directeur)
  A.M. (Martin) Sekeris NVM-makelaar (directeur)
 • S. (Shanice) Weggemans - Commercieel medewerker
  S. (Shanice) WeggemansCommercieel medewerker
 • S. (Sylvia) Maaskant - Administratief medewerker
  S. (Sylvia) MaaskantAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 20 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 83% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.8

  Een goede makelaar die duidelijk is in zijn communicatie en fijn in omgang is. Zeer professioneel en heeft al mijn verwachtingen waargemaakt.

  11 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.3

  Goed en snel contact. Korte lijntjes binnen de organisatie. Verbeter punten zijn meer gebruik van diverse social media.

  10 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Ontzettend tevreden over Greveling Makelaardij. Goede service, snelle verkoop en fijn contact met makelaar en medewerkers op kantoor.

  5 jan 2024

Alle beoordelingen (20)

Kantoorgegevens

Dorpsdijk 56
3161 KG RHOON
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media