office-banner
PLEK Makelaardij Logo

PLEK Makelaardij

Die makelaar in de Pannekoekstraat

Overzicht

9.5

64 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling

Certificaten

NWWI

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Verkopen is luisteren. Wij concentreren ons niet alleen op de hoogste bieder, óók op de beste koper. Daar steken we serieus de tijd in. We willen mensen nu eenmaal goed leren kennen. Jou als verkoper, maar de potentiële koper net zo goed. Daar investeren we in. Want uiteindelijk verkopen we huizen, geen praatjes. En dat doen we zo goed mogelijk. Nuchter, oprecht en realistisch. Zodat er geen gedoe achteraf is. En als dat er wel is, helpen wij je graag verder!

Een potentiële koper moet zich vrij voelen even op de bank te gaan zitten. Om zichzelf in de woning te zien wonen. Daarom nemen we de tijd bij bezichtigingen. Ook om een sfeer te creëren waarin mensen zich ontspannen genoeg voelen eventuele bezwaren te uiten. Grote kans dat we die zomaar ter plekke oplossen. Een betere start voor succesvolle verkoop kun je niet hebben.

Behalve aandacht voor prijs en koper, is ook de presentatie van belang om je woning succesvol in de markt te zetten. Denk aan: woningstyling, professionele fotografie, 3D-indelingstekeningen, video's, optimale presentaties op Funda en Facebook, én in onze etalage in de populaire Pannekoekstraat. Wij gaan met onze tijd mee en bieden een VR presentatie aan waarbij je virtueel de woning kan bekijken. Deze presentatie is heel handig te delen via SocialMedia. Kijk voor een voorbeeld eens op onze fb pagina en website.

Niets te verkopen maar juist van plan een woning te kopen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend aankoopadvies! Wij zorgen dat je niets over het hoofd ziet. Dat je geen kansen laat liggen. Vervolgens vertegenwoordigen we jouw belangen optimaal en in nauw overleg, en begeleiden we je tot en met de notariële overdracht. En zelfs daarna nog, als dat nodig is. Net zolang totdat jij op de juiste plek zit.

Meer informatie? Bel 010-4143313 (24h bereikbaar) of mail naar info@plekmakelaardij.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Elbert heeft ons fantastisch begeleid in de verkoop van onze woning. Fijne directe communicatie, goede marktinschatting en was zelf bij alle bezichtigingen wat ik erg belangrijk vind. door dit laatste kon hij ons precies vertellen wie de potentiële kopers waren en of zij betrouwbaar overkwamen. Erg fijn. Bedankt!”

Medewerkers

 • Elbert van Donselaar - NVM-makelaar
  Elbert van DonselaarNVM-makelaar
 • Marieke Crisci - Kandidaat-makelaar
  Marieke CrisciKandidaat-makelaar
 • Bastiaan van der Eijk - NVM-makelaar
  Bastiaan van der EijkNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.5

Het gemiddelde is gebaseerd op 64 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.0

  Prettig samenwerken. Fijn in contact: geen loze praatjes, maar eerlijk en oprecht. Erg tevreden met de verkoop opbrengst.

  21 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.5

  Vanaf het eerste moment duidelijk, helder èn enthousiast. Uitstekend advies hoe de woning te presenteren, continue informate over de voortgang en afgerond met een succesvolle verkoop. Met deze ervaring en de eerdere aankoop van ons nieuwe huis plus de verkoop van onze andere woning kunnen we Plek makelaardij absoluut aanbevelen!

  16 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Elbert heeft ons fantastisch begeleid in de verkoop van onze woning. Fijne directe communicatie, goede marktinschatting en was zelf bij alle bezichtigingen wat ik erg belangrijk vind. door dit laatste kon hij ons precies vertellen wie de potentiële kopers waren en of zij betrouwbaar overkwamen. Erg fijn. Bedankt!

  10 apr 2024

Alle beoordelingen (64)

Kantoorgegevens

Pannekoekstraat 47 A
3011 LC ROTTERDAM
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media