office-banner
Prins NVM Makelaars Logo

Prins NVM Makelaars

Thuis in Woonwensen!

Overzicht

9,0

39 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

WOZ

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Je huis verkopen of een huis kopen in Maassluis en omgeving? Wij adviseren en begeleiden klanten bij deze belangrijke stap in hun leven. Wij zijn René Prins, Diana van de Wetering, Lennard van den Hoek en Ar Eckhardt, het team van Prins NVM Makelaars. Wij zijn thuis in woonwensen!


Realistische verkoopprijs voor jouw woning

Onze kennis van de lokale woningmarkt is gebaseerd op ruim 50 jaar ervaring. Hoe gaan we te werk? Een realistische verkoopprijs van jouw huis is waar we beginnen. Vervolgens zetten we alle middelen in om jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. We houden je tussentijds op de hoogte en zijn goed bereikbaar voor jouw vragen. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt!


Jouw aankoopmakelaar

Ben je op zoek naar een woning, dan vragen we eerst wat je zoekt, waar en hoeveel je kunt/wilt besteden. Hiermee gaan we actief op zoek naar jouw droomhuis. We beoordelen mogelijke woningen op mogelijke (verborgen) gebreken en helpen je te onderhandelen over de vraagprijs. Jouw woonwens waarmaken, is wat wij doen.


Taxaties

Naast verkoop en aankoop van woningen, bemiddelen we ook in bedrijfsruimtes en voeren we taxaties uit.


Makelen is mensenwerk

Onze klanten waarderen onze eerlijkheid, proactieve houding, vlotte communicatie en goede bereikbaarheid. Dat zegt wat veel over onze werkwijze en dienstverlening.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Goede verkoopmakelaar. Goed contact mee gehad tijden het hele proces. Hij heeft er voor ons het maximale uitgehaald. ”

Medewerkers

 • René Prins - NVM-makelaar
  René PrinsNVM-makelaar
 • Diana van de Wetering - Assistent-makelaar
  Diana van de WeteringAssistent-makelaar
 • Ar Eckhardt - Makelaar
  Ar EckhardtMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 39 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Goede verkoopmakelaar. Goed contact mee gehad tijden het hele proces. Hij heeft er voor ons het maximale uitgehaald.

  19 jul 2024

 • Dhr. Krug

  Verkoper

  8,2

  Ik kwam in contact met Prins NVM Makelaars door de aankoop van onze nieuwe woning. Ik heb gevraagd of mevrouw Van de Wetering dé aangewezen makelaar kon worden voor de verkoop van mijn appartement, om zo één persoon te hebben die alle ins & outs wist van mijn woning die ze vervolgens weer door kon geven aan geïnteresseerden. Daarnaast was het fijn dat ze wist wie de woning had bezichtigd en van iedereen een beeld had, zonder (mogelijk) van de ene naar de andere collega gestuurd te gaan worden. Gelukkig kon dat en dat is zeer goed bevallen, één aanspreekpunt die de situatie van A tot Z weet, beide kanten op. Het contact met mevrouw Van de Wetering was prettig en erg goed: ik had altijd zeer snel reactie op m'n mailtjes en/of telefoontjes. Daarnaast kende ze de situatie door en door, wat ook de bedoeling was uiteraard. Na iedere bezichtiging verscheen er heel snel een keurig verslagje met de indrukken die zij had van de geïnteresseerden. Toen de biedingstermijn sloot en we rond de tafel gingen om te bespreken hoe de kaarten op tafel lagen heeft ze ook heel goed geholpen: bekijk dit, houd hier rekening mee, als je nog vragen hebt aan een bieder of twijfels hebt, dan kan ik daar achteraan voor je (wat ze ook heeft gedaan). Kortom, de communicatie met mevrouw Van der Wetering en werkwijze van haar heb ik als zeer goed ervaren en ze heeft me echt heel goed geholpen op ieder vlak van de verkoop van mijn appartement. Persoonlijk denk ik echter wel dat er bij Prins NVM Makelaars zélf achter de schermen nog wat puntjes op de i gezet moeten worden voor dat laatste beetje professionaliteit, maar al met al een goed makelaarskantoor die ik kan aanbevelen. Je wordt in ieder geval door allen netjes en goed geholpen.

  9 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Het contact is prima. Allen even aardig en behulpzaam. Een makelaar nog met een sociale factor. Zeker aan te bevelen.

  18 jun 2024

Alle beoordelingen (39)

Kantoorgegevens

Noordvliet 15
3142CH Maassluis
 • Ma09:00 - 17:15
 • Di09:00 - 17:15
 • Wo09:00 - 17:15
 • Do09:00 - 17:15
 • Vr09:00 - 17:15
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media