office-banner
D&S Makelaars Logo

D&S Makelaars

De makelaars van D&S: met vijf vestigingen actief

Overzicht

9,8

17 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

D&S Makelaardij:


Bij D&S Makelaars kunt u terecht voor alle zaken die komen kijken bij het verkopen of aankopen van uw woning of bedrijfspand. Het vinden van een goede makelaardij voor het ver- of aankopen van uw woning in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam is lastig. Voor de waardering van een woning zal door ons, als NVM makelaar, rekening moeten worden gehouden met de objectenkenmerken, recente transacties en uiteraard de huidige marktsituatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het vastgoed en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. De huidige woningmarkt is, door o.a. de ontwikkelingen in Oekraïne, de energiecrisis, de inflatie en vooral de opgelopen hypotheekrente, al enige tijd aan het veranderen. Er is duidelijk sprake van een afkoeling van de markt en een (voorzichtig) ingezette daling van de prijzen. Een voorspelling hoe de markt zich zal gaan ontwikkelen de komende tijd is dan ook moeilijk vooraf te geven.

Onze makelaars hebben niet alleen een brede kennis van de markt, maar hechten ook veel waarde aan een eerlijke en persoonlijke relatie met de klant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Met veel ervaring, aandacht voor u en uw verhaal zetten wij ons steeds weer in om uw woning met persoonlijke begeleiding succesvol te ver- of aankopen.

Wij begeleiden de verkoop van uw woning volledig, dit houdt in, dat uw woning door een professionele partij worden fotograferen en ingemeten. Hierdoor zal uw woning op z’n best worden gepresenteerd. Wij zetten verschillende kanalen in om uw woning bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Zo kunt u denken aan publicatie via de D&S Groep website, op onze social media en natuurlijk op Funda.
Ook werken wij met een digitaal dossier Move.nl. Met Move.nl kun je alle informatie en documenten rondom de koop of verkoop van je huis digitaal uitwisselen en houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de woning.

Wij zijn makelaars met een Rotterdamse mentaliteit. Bij al onze vijf NVM-vestigingen in de regio Groot-Rijnmond zijn we daarom gewend aan duidelijke communicatie De makelaars van D&S: onderdeel van de D&S groep vormen de kantoren D&S Makelaars Schiedam, Klip & Van Wijk Makelaars te Spijkenisse en Rockanje en Ruseler makelaars te Rotterdam & Capelle aan den IJssel.

Wij hopen dan ook u in de toekomst wellicht van dienst te kunnen zijn en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.


Met vriendelijke groet
D&S Makelaardij B.V.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Boon-Engering, Verkoper in 2024

“De makelaar (Iwana van de Water) is zeer goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt. Ze neemt je echt alle zorg uit handen: ze belt of mail na iedere bezichtiging, ze zoekt uit hoe het precies zit met recht van overpad, en ze geeft goede adviezen. Je kan de totale verkoop aan haar overlaten. Echt super! ”

Medewerkers

 • Reno de Bruin - NVM-makelaar
  Reno de Bruin NVM-makelaar
 • Iwana van de Water - Kandidaat-makelaar
  Iwana van de WaterKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 17 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 56% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Boon-Engering

  Verkoper

  10,0

  De makelaar (Iwana van de Water) is zeer goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt. Ze neemt je echt alle zorg uit handen: ze belt of mail na iedere bezichtiging, ze zoekt uit hoe het precies zit met recht van overpad, en ze geeft goede adviezen. Je kan de totale verkoop aan haar overlaten. Echt super!

  28 feb 2024

 • Dhr. Pol

  Verkoper

  10,0

  Zeer vakkundig en gedreven, korte lijnen altijd bereikbaar en duidelijk in de communicatie. Iwana is een geweldige vrouw die zeer ondernemend is met als resultaat snel succes.

  25 jan 2024

 • Dhr. Bouthoorn

  Verkoper

  9,0

  Alles is volgens afspraak verlopen. iedere afspraak vooraf gemeld en later verslag over de bezichtiging. vervolgens zijn alle zaken voor de verkoop naar de Notaris verzonden.

  27 sep 2023

Alle beoordelingen (17)

Kantoorgegevens

Land van Belofte 50
3111NW Schiedam
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media