office-banner
Kolpa Roest Staalduinen NVM Makelaars & Taxateurs Logo

Kolpa Roest Staalduinen NVM Makelaars & Taxateurs

Met kennis van zaken, met kennis van waarde.

Overzicht

9.2

15 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

FFP

SEH

Talen

Spaans, Engels, Nederlands

Omschrijving

Kolpa Roest Staalduinen NVM Makelaars & Taxateurs B.V
Na de fusie van het Rotterdamse makelaarskantoor met ‘Van der Hoek Makelaars’ uit Voorne-Putten in 2020, is het tijd voor een nieuwe stap. Kolpa van der Hoek Makelaars vergroot haar werkgebied door de overname van de bekende kantoren Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. Hiermee zal Kolpa van der Hoek zijn diensten aan kunnen bieden in niet alleen Rotterdam-Rijnmond en Voorne-Putten maar ook in het Westland en Haaglanden.

Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Makelaars is een combinatie van oorspronkelijk aparte kantoren, jarenlang actief in de gebieden Maasland, Maassluis, Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Delft. Staalduinen Makelaars is ca. 60 jaar geleden opgericht door de gelijknamige eigenaar Joop van Staalduinen, waarna Roest Makelaars het kantoor overnam.

NVM
Wij zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daardoor beschikken wij over alle informatie met betrekking tot de vastgoedmarkt.

Wilt u uw huis verkopen?
Dan bent u bij Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres. Wij bieden precies de begeleiding en belangenbehartiging die nodig is bij de verkoop van uw huis, zoals het bepalen van de waarde en de beste verkoopstrategie. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring, zijn actief, enthousiast en slagvaardig. Wij kennen onze regio het best. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden.


Ons aanbod is optimaal vindbaar via de belangrijkste internetzoekmachines en wij bieden uw huis uiteraard aan op de belangrijkste huizensites, zoals funda.nl. Ook via onze social media kanalen brengen wij uw huis onder de aandacht.

Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug. Daar werken wij hard voor, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van onze diensten.


Nieuwbouw-specialist
Naast bestaande bouw verkoopt Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs ook nieuwbouwwoningen in- en om Voorne-Putten, Rotterdam, Westland & Haaglanden. In de loop der tijd hebben ontwikkelaars en Kolpa Roest Staalduinen Makelaars altijd succesvol samengewerkt en veel nieuwbouw verkocht.


Wilt u ons kantoor bezoeken?

Wij zijn gevestigd aan de Oud Camp in MaaslandVereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van der Plas, Verkoper in 2024

“Contact was goed, ging zoals beloofd, niets als lof voor Marsha ! Snel verkocht ook en alles soepeltjes geregeld, alle vragen snel beantwoord. Deze makelaar is echt een aanrader. ”

Medewerkers

 • Marsha Grauwmeijer - NVM-makelaar
  Marsha GrauwmeijerNVM-makelaar
 • Jorie Francke-Heijden - Commercieel medewerker
  Jorie Francke-HeijdenCommercieel medewerker
 • Judith Olsthoorn-van Uffelen - Fotograaf
  Judith Olsthoorn-van UffelenFotograaf
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 15 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 73% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. van der Plas

  Verkoper

  10.0

  Contact was goed, ging zoals beloofd, niets als lof voor Marsha ! Snel verkocht ook en alles soepeltjes geregeld, alle vragen snel beantwoord. Deze makelaar is echt een aanrader.

  24 mrt 2024

 • Mevr. van Merwijk-Bijtenhoorn

  Verkoper

  10.0

  Verschillende makelaars gecontacteerd maar direct na kennismaking de afspraken met de anderen geannuleerd. Aangenaam verrast door de professionaliteit. Alle onduidelijkheden direct van de baan na een goede uitleg. Ook het contact via voornamelijk mail erg duidelijk en informatief. Binnen twee weken het huis verkocht voor een zeer goede prijs.

  12 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Hele duidelijke communicatie, goed overleg en korte lijntjes. Binnen mum van tijd was ons huis verkocht!

  30 sep 2023

Alle beoordelingen (15)

Kantoorgegevens

Oud Camp 7
3155DL Maasland
 • MaGesloten
 • DiGesloten
 • WoGesloten
 • DoGesloten
 • VrGesloten
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media