office-banner
Plaggemars Makelaars o.g. Logo

Plaggemars Makelaars o.g.

Sterk door regionaal netwerk

Overzicht

9,1

64 beoordelingen

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Beleggen, Nieuwbouw, Herbestemmen

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Omschrijving

Als u op zoek bent naar dat ene droomhuis, of u wilt juist u huis verkopen dan bent u bij Plaggemars Makelaars aan het juiste adres. Het verkopen van woningen is de kerntaak van ons vak. Neemt u Plaggemars Makelaars in de arm, dan bent u verzekerd van professionele begeleiding op maat. Als klant staat u centraal gedurende het hele verkoopproces. Met al u vragen en wensen kunt u bij ons terecht; wij stemmen onze dienstverlening op u af!

Plaggemars Makelaars
Sinds 1973 is Plaggemars Makelaars een gevestigde naam in de Twentse makelaarswereld. In de afgelopen decennia heeft ons bedrijf een unieke schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Niet alleen met betrekking tot het makelaarsvak (door permanente educatie), maar ook als het gaat om de specifieke aspecten van onze eigen regio. Daarbij staat ons NVM-lidmaatschap er garant voor dat wij onze expertise voortdurend op peil houden.

Als onafhankelijk makelaar houden we ons in de eerste plaats bezig met bemiddeling bij de koop en verkoop van woningen en aanverwante dienstverlening. Daarnaast zijn we actief op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. En omdat we het belangrijk vinden om de markt, zowel particulier als zakelijk, ook nieuwbouw te kunnen aanbieden, nemen we de laatste jaren ook steeds vaker deel in grotere (her-)ontwikkelingsprojecten.

Gedegen kennis, een hechte band met de regio, een breed aanbod en een heldere, integere werkwijze. Dat zijn de factoren die er samen voor zorgen dat wij al jaren goed bekend staan. Geen wonder. Want Plaggemars Makelaars maakt het waar!

Het makelaarsvak vergt een bijzondere instelling. Het is een kwestie van constant alert zijn op gebeurtenissen en ontwikkelingen die zich niet per definitie tijdens kantooruren afspelen. Bij Plaggemars Makelaars hebben we van het makelaarschap een manier van leven gemaakt. We zorgen ervoor dat we optimaal beschikbaar en bereikbaar zijn, ook ’s avonds of op zaterdag. En zelfs als u eens niet terecht kunt bij uw ‘eigen’ aanspreekpunt, staat er altijd een net zo deskundige Plaggemars-makelaar collega voor u klaar.

De vestiging
In 1996 heeft Plaggemars Makelaars zich zelfstandig gevestigd in het nieuwe pand aan de Tolgaarde, deze vestiging ligt op een unieke zichtlocatie, midden in het centrum van Wierden en past tevens uitstekend bij de jonge en frisse uitstraling van Plaggemars Makelaars.

Het Plaggemars-team
Wat is een makelaarskantoor zonder team? Deze staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Achter de naam Plaggemars staat een jong team met een dynamische uitstraling. Binnen dit team wordt er op basis van gelijkheid gewerkt aan één doel; het behartigen van uw belangen. Graag ontmoeten we u binnenkort op een van onze kantoren om in een persoonlijk gesprek te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

De betrouwbaarheid van een NVM-Makelaar
Plaggemars Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Dit betekent dat wij over de kennis en de juiste middelen beschikken om u op een betrouwbare en efficiënte manier van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij door het uitgebreide NVM-netwerk u uitstekend op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de woningmarkt. U kiest voor de kwaliteit waar het NVM-logo voor staat.

Bouwtechnische keuring
Tegenwoordig worden woningen niet zomaar verkocht met alle lusten en lasten. Als koper heeft u een onderzoeksplicht. Bij Plaggemars kunt u terecht voor een bouwtechnische keuring, wij helpen u hier graag bij. Ook de aanvraag van een geldig energielabel bij uw woning regelen wij graag voor u.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Super makelaar! Alles verliep goed, we zijn ontzettend blij met de resultaten van de verkoop. We zouden deze makelaar iedereen aan kunnen raden!”

Medewerkers

 • Jan Koers - NVM-makelaar (directeur)
  Jan KoersNVM-makelaar (directeur)
 • Henri Nieuwenhuis - NVM-makelaar (directeur)
  Henri NieuwenhuisNVM-makelaar (directeur)
 • Leon Woertman - NVM-makelaar (directeur)
  Leon WoertmanNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 64 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Super makelaar! Alles verliep goed, we zijn ontzettend blij met de resultaten van de verkoop. We zouden deze makelaar iedereen aan kunnen raden!

  13 mei 2024

 • Mevr. Klifman

  Verkoper

  10,0

  Zeer tevreden, goede communicatie en goede service/begeleiding. Bij vragen e.d. altijd bereikbaar en snel reactie.

  29 apr 2024

 • Dhr. Van Heerikhuize

  Verkoper

  9,0

  simpele en duidelijke communicatie en altijd bereikbaar !! fijne mensen om mee samen te werken waarom geen 10 . omdat iedereen altijd kan verbeteren :-)

  24 apr 2024

Alle beoordelingen (64)

Kantoorgegevens

Tolgaarde 1
7642EZ Wierden
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media