office-banner
Van Egmond Makelaardij & Taxaties Logo

Van Egmond Makelaardij & Taxaties

U bent van harte welkom!

Overzicht

9

29 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw, Recreatie, Herbestemmen

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Het kopen van onroerend goed vereist ingrijpende beslissingen. Een zorgvuldige afweging van allerlei voor- en nadelen, waarmee grote bedragen gemoeid zijn. Nu zijn er veel makelaars die u hierbij met raad en daad terzijde kunnen staan.
Maar er is er één die zich duidelijk onderscheidt van de rest. En wel door een uiterst persoonlijke benadering en begeleiding dat is Van Egmond Makelaardij & Taxaties!


Wij zijn gedreven en hebben een zeer actieve werkwijze waarbij wij ons volledig en doortastend inzetten om voor u het beste resultaat te behalen, daarvoor zijn wij bereid om een stapje harder te lopen. Wij houden van korte lijnen en duidelijke communicatie.


Wij werken vanuit een duidelijke visie en bieden onze diensten aan op basis van no cure no pay (geen verkoop, geen kosten) dit houdt ons scherp en biedt u garantie voor het beste resultaat.


Ook als aankoopmakelaar zijn wij u graag van dienst, vanaf de allereerste bezichtiging tot aan de uiteindelelijke aankoop van uw nieuwe thuis! Ook hierbij staat onze transparante werkwijze centraal.


Omdat naast het verkopen en aankopen van woningen, taxeren voor ons dagelijkse kost is zijn wij in staat om snel en accuraat te werken. Wij streven er naar om uw taxatierapport uiterlijk binnen 3 werkdagen gereed te hebben, zo loopt uw hypotheekaanvraag geen onnodige vertraging op.


Van Egmond Makelaardij & Taxaties is een kantoor met meer dan 30 jaar ervaring. Een deskundige en betrouwbare adviseur die geheel thuis is in de gemeente Hellendoorn en omstreken. Van Egmond Makelaardij & Taxaties is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aan het NVM-lidmaatschap worden duidelijke eisen gesteld qua vakmanschap, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Ook dit kunt u beschouwen als een kwaliteitsgarantie voor onze dienstverlening.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Marsman, Verkoper in 2024

“Gedurende het gehele traject werden we prettig en deskundig begeleid. Er was een goede communicatie. En, belangrijk, de woning werd snel en tegen een aanvaardbare prijs verkocht.”

Medewerkers

 • Joost van Egmond - NVM-makelaar
  Joost van EgmondNVM-makelaar
 • Jochem Weststrate - Commercieel medewerker
  Jochem WeststrateCommercieel medewerker
 • Jolanda Gottemaker - Office manager
  Jolanda GottemakerOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 29 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Unmehopa

  Verkoper

  8.3

  Fijne makelaarskantoor, erg goede communicatie, fijne adviezen en oplossingsgericht. Alles om het proces vlot te laten verlopen.

  17 mei 2024

 • Dhr. Wind

  Verkoper

  9.3

  Perfecte verkoopmakelaar voor onze woning in Lemele.Vanaf het eerste tot het laatste contact verliep de communicatie in een zeer prettige en informele sfeer. Zeer deskundig en veel kennis van de lokale en landelijke markt. Speciale dank aan de secretaresse Jolanda en commercieel medewerker Jochem.

  3 mei 2024

 • Dhr. Heinen

  Verkoper

  9.5

  Contact met makelaar was zeer goed. Goed geholpen en appartement was snel verkocht. Zal zeker weer aan hun denken bij eventueel koop/verkoop woning

  23 apr 2024

Alle beoordelingen (29)

Kantoorgegevens

Ninaberlaan 83
7447AC Hellendoorn
 • Ma09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Di09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Wo09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Do09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Vr09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media