office-banner
Woonaccent Makelaars Enschede Logo

Woonaccent Makelaars Enschede

De makelaar die denkt....in mensen

Overzicht

9,3

36 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

‘Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar. De relatie moet zowel persoonlijk als zakelijk zijn.’


Mensen lijken op huizen, er is geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere woonplaats. Jouw verhaal, jouw situatie en jouw wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen.

 1. Eerst mensen, dan huizen
 2. Wij kennen de koper voor ieder huis
 3. Wij weten hoe ieder huis leeft
 4. Wij verkopen ieder huis
 5. Alle Woonaccent makelaars worden doorlopend getraind
 6. Je betaalt één vooraf bepaalde prijs en geen verborgen kosten


Eén van de eerste stappen die u zet als u een huis gaat kopen of verkopen is wellicht de stap naar de makelaar. Maar hoe kiest u nu in uw omgeving de beste makelaar? Dat is zowel een kwestie van gevoel als verstand. Heeft u plannen om een woning te kopen of te verkopen dan nodigen wij u graag uit om eens vrijblijvend met ons te komen praten.

Woonaccent makelaars Enschede is niet alleen lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), maar heeft zich ook aangesloten bij de landelijke organisatie Woonaccent Makelaars. Deze organisatie heeft kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan.


U bepaalt namelijk zelf wat wij als makelaar voor u gaan doen door middel van zogenaamde deeldiensten. Kiest u voor gemak, dan verzorgen wij de volledige aan- of verkoop voor u. Kiest u voor dienstverlening op maat, dan kunt u één of meerdere van onze deeldiensten afnemen. Zo bepaalt u ook zelf wat voor u de kosten zijn.

Kort samengevat kunt u een Woonaccent makelaar inschakelen bij het zoeken naar uw droomhuis, het verkopen van uw woning, het bezichtigen, het onderhandelen, de juridische afhandeling en het uitvoeren van taxaties.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2023

“Zoals verwacht allemaal goed en snel verlopen we zijn tevreden met de verloop van de verkoop en de snelle afhandeling vriendelijk en hulpvaardig !!”

Medewerkers

 • Dennis Lubberink - NVM-makelaar
  Dennis LubberinkNVM-makelaar
 • Lisanne Reinders - Assistent-makelaar
  Lisanne ReindersAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 36 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 98% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Schell

  Koper

  9,5

  Mijn makelaar, Dennis Lubberink, heeft vanaf het begin af aan mij geholpen om mijn woonwens vorm te geven. Hij gaf me de juiste informatie om een geïnformeerde keus te kunnen maken in het aanbod en een realistisch bod uit te kunnen brengen. Tevens is het team op het kantoor ook gemakkelijk te bereiken en snel in hun reacties. Al met al zou ik mensen die in de buurt van Enschede een huis zoeken dit makelaarsteam van harte aanbevelen.

  4 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  Dennis en Lisanne hebben het zeker niet makkelijk gehad met ons maar uiteindelijk, met veel geduld en goed begrip voor onze situatie en wensen, hebben wij een fantastisch huis kunnen kopen. Veel expertise, veel klantvriendelijkheid, veel vriendelijkheid en uiteindelijk resultaat!

  4 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,0

  Het was prettig samenwerken met Dennis. Goede adviezen v.w.b. marketing en woningmarkt. We konden snel schakelen met Dennis waardoor de woning zeer snel werd verkocht.

  23 jan 2024

Alle beoordelingen (36)

Kantoorgegevens

Kuipersdijk 22
7512CH Enschede
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media